kızlar benim saçım çok dökülüyo
sitedede sinemakili bir tarif görmüştüm ama aynı zamanda ısırgan otunun saça faydalı olduğunuda duymuştum
aktardan ısrgan otu ve sinemaki aldım
birer tutam alıp demledim ikisindende
biraz ılıdıktan sonra içine zeytinyağı ve hint yağı koydum
saçımı onla yıkayıp 1 saat bekledim
sonra şampuanla yıkadım ve saçlarım öyle güzel oldu ki dökülmeside azaldı
tavsiye ediyorum
guzel bi maske saça yarayan hersey var nerdeyse hatta içine ampul bemiks bephanten evigen gibi seyler de koyabilirsin ama ben nedense kaynatmali seyleri pek yapamiyorum yaaa useniyorum =)) onun yerine direk yagi saçima suruyorum =)
ben devam ediyorum canım vede gerçekten muhteşem bi maske
bennim uzatmasıyla ilgili bi beklentim yok saçım belimde ama uzatıyoda farkediliyo uzattıpı
kullanmak isteyenlere öneririm kesinlikle
benimde saçlarim nerdeyse belimdeydi kendime yakistiramam bele kadar uzun saçi ama uzunlugunu çok iyi ayarlamistim sonra kuafore gittim uçlari kirilmamisti çok lastik gibi olmustu çunku ard arda 5 defa boyadim saçlarimi ve ikisi oryeldi =) haliyle uçlarindan 3 parmak falan alinsin dedim o da 3 parmak aldi ama istemedigim halde katli kesti :S ve onleri kisacik kaldi simdi saçimin uzun oldugu hiç belli olmuyo :S ondan bende hem yogun bakim hemde uzatma çabalarina girdim =)))) ama hint yagi benimde vazgeçilmezim =)
Sinameki saci uzatir, isirgan da sac cikartir ikisi birlikte iyi isler yapabilir Ben bi ara sinameki-bemiksi kullaniyordum ama son 3 haftadir birakmak zorununda kaldim. Baya uzadi, diplerimden anlasiliyor uzadigi. Bu tip kürlerde sac küre ara verdiginiz zaman uzamaya baslar. Haftada bir yapiyorsaniz, 8 kez mi yaptiniz mesela 2 hafta ara verin o zaman görürsünüz nasil uzadigini.
benimde saçlarim nerdeyse belimdeydi kendime yakistiramam bele kadar uzun saçi ama uzunlugunu çok iyi ayarlamistim sonra kuafore gittim uçlari kirilmamisti çok lastik gibi olmustu çunku ard arda 5 defa boyadim saçlarimi ve ikisi oryeldi =) haliyle uçlarindan 3 parmak falan alinsin dedim o da 3 parmak aldi ama istemedigim halde katli kesti :S ve onleri kisacik kaldi simdi saçimin uzun oldugu hiç belli olmuyo :S ondan bende hem yogun bakim hemde uzatma çabalarina girdim =)))) ama hint yagi benimde vazgeçilmezim =)
Sinameki saci uzatir, isirgan da sac cikartir ikisi birlikte iyi isler yapabilir Ben bi ara sinameki-bemiksi kullaniyordum ama son 3 haftadir birakmak zorununda kaldim. Baya uzadi, diplerimden anlasiliyor uzadigi. Bu tip kürlerde sac küre ara verdiginiz zaman uzamaya baslar. Haftada bir yapiyorsaniz, 8 kez mi yaptiniz mesela 2 hafta ara verin o zaman görürsünüz nasil uzadigini.
Bisey merak ediyorum bu hint yagi sacin rengini koyulastirir mi? Ben bi yerden öyle duymustum. :44:
bende 1 yemek kaşığı zeytinyağı,1 yemek kaşığı tatlıbadem yağı,bir yumurta sarısı ve 2 yemek kaşığı balı karıştırıp 2 saat bekletip yıkıyorum..
çok güzel yumuşatıyor,ve sanırım da uzamasına yardımcı oluyor.