How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Muhasebeci arıyorum

alyevav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2018
585
648
103
Merhabalar, kendi muhasebesini kendi tutan bir avukatım. Makbuz kestiğim dosya sayısı oldukça az. Bu nedenle makul ücret ödeyeceğim bir muhasebeci arıyorum. Çevrenizde onerebileceginiz biri varsa çok sevinirim.

Merhabalar, kendi muhasebesini kendi tutan bir avukatım. Makbuz kestiğim dosya sayısı oldukça az. Bu nedenle makul ücret ödeyeceğim bir muhasebeci arıyorum. Çevrenizde onerebileceginiz biri varsa çok sevinirim.
Nerede olduğunuzu hangi şehir için arama yaptığınızı belirtirseniz daha kolay olur işiniz diye yazmak istedim :)

Merhabalar herkese,
Serbest çalışan bir tercümanım. Kendi muhasebecimden çok ama çok memnunum. Dileyen herkese muhasebecimin bilgilerini verebilirim.Herkese iyi forumlar,

Merhabalar,

Gelen DMlerin hepsine tek tek döndüm. Çoğunlukla sorulan sorulara genel bir cevap vermek istiyorum;
1- Şirket kurmak istiyorum muhasebeciye ihtiyacım var mı?
Benim bildiğim kadarıyla evet var ama daha net bilgi için muhasebecimle iletişime geçebilirsiniz.
2- Defteri ne kadara tutar?
Şirketinizin türüne göre değişir diye düşünüyorum net bilgi için kendisiyle görüşmelisiniz.
3- İşte çıkartacaklar kıdem ve ihbar tazminatımı hesaplatmak istiyorum çünkü şirketin muhasebeci düşük hesapladı serbest muhasebeci mali müşaviriniz hesaplamak için danışmanlık verir mi?
Evet verir. Hatta bizzat benim kız kardeşiminki de hesaplamıştı.

Başka sorularınız da olursa lütfen benimle iletişime geçin seve seve yardımcı olurum.

Herkese iyi forumlar,
Melisa

Back