- 24 Ocak 2024
- 13
- 7
- 19
- Konu Sahibi Hellypolgfgf
Abim muhasebe okuma diyor normaldede belge alabilirsin dedi ama üni ile çok farklı değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi mesleği önerirsiniz?tasarım alanında çalışan ve eğitimcilik yapan birisi olarak Türkiye'de grafik okumanın son derece gereksiz olduğunu düşünüyorum. alaylı olarak bu işi öğrenip yapan sayısız insan varken diplomanız sizi öne asla geçirmez.
Hangi mesleği önerirsiniz?
Normalde belge almak ayrı okumak ayrı bir şey. Ben o bölümü okudum, muhasebe ve finansmanda da yüksek lisans yaptım. Muhasebe uzmanıyım bir şirkette. Belgesini almış kimseyi işe aldığımızı görmedim. İkisi de kendine göre titizlik isteyen kafa şişiren işler. Hangisini severek yapacaksan onu seçmeni öneririm.Abim muhasebe okuma diyor normaldede belge alabilirsin dedi ama üni ile çok farklı değil mi?
Bu bölümü okursam işsiz kalma ihtimalim var mı?Normalde belge almak ayrı okumak ayrı bir şey. Ben o bölümü okudum, muhasebe ve finansmanda da yüksek lisans yaptım. Muhasebe uzmanıyım bir şirkette. Belgesini almış kimseyi işe aldığımızı görmedim. İkisi de kendine göre titizlik isteyen kafa şişiren işler. Hangisini severek yapacaksan onu seçmeni öneririm.
Var tabi ki. Bir arkadaş ikisinden de bir cacık olmaz demiş. Duruma göre haklı. Atanmak kolay değil, özel sektör kurtlar sofrası. Seversen, severe yaparsan işe yansır hem titiz çalışırsın hem sürekli gelişim aşamasında olursun. Ama aksi durumda işin çok zor sevmediği bir işe gitmek boğar insanı, kafan işte olmayınca hata yaparsın sürekli ki bunlar mali hesaplar, dikkat gerektirir. Sana kesinlikle bunu oku diyemem. Birlikte mezun olduğum arkadaşlarımdan 80- 90 kişiyle hala instagramdan takipleşiyorum ya da bazı arkadaşlarımla konuşunca hemen hemen hepsinden haber alabilmiş oluyorum. Üç dört kişi bu alanda devam ettik. Diğerleri iş bulamadığı için başka işlere yöneldi. Biraz karanlık yani ilerisi.Bu bölümü okursam işsiz kalma ihtimalim var mı?