• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebe logo programı

dmltrhnl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2016
41
17
38
32
Arkadaşlar merhaba;
Bir müşteriye yanlış tahsilat yaptım ve programda düzeltme yapamadım bilgisi olanlar yardım edebilir mi? :(( bir müşterinin çekini 2defa girdim birde böyle bir sorunum var onuda silemiyorum programda şirket sayemde iflasa gidecek :D

Arkadaşlar merhaba;
Bir müşteriye yanlış tahsilat yaptım ve programda düzeltme yapamadım bilgisi olanlar yardım edebilir mi? :KK43:( bir müşterinin çekini 2defa girdim birde böyle bir sorunum var onuda silemiyorum programda şirket sayemde iflasa gidecek :KK70:
Logo plus kullanıyorum Çek için çek-hareketler-bordrolardan çeki bulabilirsiniz sağa tıkladığınızda çıkar seçeneği gelecektir zaten. Tahsilat içinde Kasa-Hareketler-Kasa işlemleri bölümünden bulabilirsiniz alt kısımdan tahsilat olanları çek içinde çek girişini seçebilirsiniz. Şirket batmaz mutabakatta sıkıntı olur patronlarınız zaten yanlışı farkederlerHoppa

Logo plus kullanıyorum Çek için çek-hareketler-bordrolardan çeki bulabilirsiniz sağa tıkladığınızda çıkar seçeneği gelecektir zaten. Tahsilat içinde Kasa-Hareketler-Kasa işlemleri bölümünden bulabilirsiniz alt kısımdan tahsilat olanları çek içinde çek girişini seçebilirsiniz. Şirket batmaz mutabakatta sıkıntı olur patronlarınız zaten yanlışı farkederlerHoppa
Çok teşekkür ederim çokkk :)) :KK200:

Back
X