muhasebe kursu

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
118
kızlar boş durmaktan sıkıldım muhasebe ögrenmek istiyorum acaba meb in kursları varmı diger kurslar çok pahalı şu ekonomik krizde vermim diyorum çünkü ben para kazanmıyorum hala aileme baglıyım yardımcı olursanız sevinirim ben gaziantepte bulunmaktayım

muhasebe kolay gelsin cnm ben muhasebe kadar zor bir ders görmedim çünkü

canım elimizin altında bilgisayar var şöyle küçük bir araştırma ile bulalım şakkıdı
gaziantep te gamek varmış yani belediyenin açtıgı kurs ..ve bu kursta bilgisayarlı muhasebe dersleri varmış ..belediyenin sitesine girip nerde başvuru yapacagına hangi gün hangi saatte gidecegine bakabilirsin ..şakkıdı

muhasebe öyle 3 5 aylık kurslarla öğrenilebilecek bi meslek değil bir muhasebecinin yanında para almadan çalış en iyi orda öğrenebilirsin daha sonra da başka yerde işe başla

Aslında evet muhasebecinin yanında çalışman daha faydalı olur bu kesindir ama işçi beleş olunca bununda cıvkını çıkarıyorlar. Güvenilir ve seni önemseyecek bir yer bulursan amenna, diğer türlü ıvır, zıvır ne iş varsa öğrenirsin velhasıl ama getirisi koskocaman bir hiç olur.

Amanın muhasebe ben ömrü hayatımda bu kadar sıkıcı bir iş bilmiyorum.az önce vergi dairesinden geldim.yok kurumlar yok geçici.bilançosu zararıkafamçokkarıştı.kolay değil hiç. kafa iyi çalışıcak bide.benim eşim mali muşavir ayak işlerini bana yaptırır genelde fenalık geldi.hiç sevmiyorum.muhasebeyi.ama yinede hevesini kırmış olmayayım.sen bilirsin cnm.boş durmaktan iyidir

canım ben şuan bir muh.kursuna devam ediyorum
ist de ismek diye geçiyor böyle kurslar var
emınım kı mıllı eğitim bakanlıgının düzenledıgı boyle kurslar sızın orda da vardır
ben çok memnunum ismek kurslarından oncelıkle genel muhasebe ogrendık
sımdı de on muhasebeye eta ve lks ye bakıyoruz tavsiye ederim

Kurs ile çok rahatlıkla öğrenebilirsin bence ,zor bir iş değil muhasebe öğrenmek . Arkadaşım hiç bilmediği halde , girdiği iş yerinde 2 ayda herşeyini öğrendi . Sıkma canını canım....

muhasebe öyle 3 5 aylık kurslarla öğrenilebilecek bi meslek değil bir muhasebecinin yanında para almadan çalış en iyi orda öğrenebilirsin daha sonra da başka yerde işe başla

Canım bende narikin 71 katılıyorum eğer muhasebe de temelin yoksa en iyi bir muhasebecinin yanında öğrenirsin. Çalışacak muhasebe bürosu bulamazsan Malatya da bir çok meslek liselerin de muhasebe kursları verilmekte sende ordaki okullarda araştırma yap belki veren vardır

muhasebe kolay gelsin cnm ben muhasebe kadar zor bir ders görmedim çünkü

Canım evet muhasebe ilk başlarda çok zor ama öğrendikçe zevkli ve eğlenceli özellikle o rakamlarla uğraşmak insana büyük keyif veriyor kaydirigubbakcemile3

İçerik nedeniyle konunuz “ iş ve kariyer “Bölümüne taşınmıştır.

Editör arkadaşımın da bilgisine

arkadaşım iş yerinde 2 ayda öğrendi, demişsiniz onun öğrendiği ön muhasebedir yani muhasebe ile alakası yoktur bi program öğrenmiştir mizan çıkarabiliyor mu yevmiye kaydı yapabiliyormu kapanış bilançosu yapabiliyor mu vsvs muhasebeyi çok basit gibi söylüyorsunuz 3 5 hesap bilmekle muhasebeci olunmaz arkadaşlar

ben okulda tüm muhasebe derslerini aldım ama pratiğim yok:ecrin_bebek: yani şimdi bi muhasebe bürosuna gitsem sanırım ilk etapta zorlanırım yani teorik bi temel olmalı ama pratik de olmazsa olmazı bu işin..hem kursa git hem de bir muhasebecinin yanında işe başla derim öğrendiklerini uygulama fırsatın olurhihoyyyt

ben kendimi geliştirmek istiyorum muhasebe konusunda. dişardan lisansımı tamamladım. çalıştığım yerde ön muhasebe ıyapıyorum. iş görüşmelrinde detay istiyolar. kendimi geliştireceğim bi yere de giremiyorum. napamam lazım ilerletmem için kendimi. kursa mı gitsem acaba

yardım edinnnnnnnn
:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…