Same hereI have a thick skin nose too when i try to reduce the nostrils with my finger I cant breathe, disappointing :'(
Would you tell me what is his price please ?
OMG are you serious !!! 6000 turkish lira it means 1680 $ !! He told me $ 3000 = 10700 tl !! Why always I get double the prices when they know am Arab !! This is not fair and unprofessional at all shame on them! Like doctors in Azerbaijan he said 2000 $ while he does it for 760 $ only fot citizins
Just to make sure is this gonna be revision or primary rhinoplasty? Revisions usually higher.
Yes its the price for primary rhinoplasty
Your right its not fair i would say maybe the price depends on your nose but still its a big difference
What do you want to do now? I also found
Dr resitburakkayan , dr volkan kahya both 6000 tl and dr. omerfaikgun he said 4-5.000 he also seems to be very professional
Evet gördüm gerçekten güzelmis teşekkür ederimDr betul cengiz. İnstagramdan bakın. Kalın deri falan dinlemiyor hokka burunlar çıkıyor üstelik saçma sapan fiyat yok.
Rica ederim bende kendisine ameliyat oldum sayfadan görebilirsiniz Kübra isimli hastası benimEvet gördüm gerçekten güzelmis teşekkür ederim
Ne kadar odediniz? Ve ameliyat olmadan bilgisayarda nasil olacagini gosterip konustunuzmuRica ederim bende kendisine ameliyat oldum sayfadan görebilirsiniz Kübra isimli hastası benim
Benim neredeyse 6 ay oldu. 6 500 TL idi 3 kere gidiyosun ameliyat öncesi. Bilgisayardan da gösteriyor. Dehşet ilgili bir kadın. Hastalarına aşık. Benim ameliyatım 4 saat sürmüş. Vicdanlı ve iyi iş çıkarmak için uğraşıyor. Ben çok doktor araştırdım ötesini görmedim. Emre ilhani asiste ediyodu birlikte çalışıyorlardı. Yeni yerini kendi açtı onunla 500 kadar ameliyata girmiş. Hem de kbbci. Ne bileyim. Bi insanın hayatında karşılaştigi en büyük sans benceNe kadar odediniz? Ve ameliyat olmadan bilgisayarda nasil olacagini gosterip konustunuzmu
Aslinda ankaradan iyi bir doktor bulmayi cok istiyordum ama instagramda veya facebook da sayfalari yok bende kesinlikle bir kac yaptiklari burnu görmem lazimCanım ben mühitdin eski ye ameliyat olucam aklında bulunsun ankaradan
Aslinda ankaradan iyi bir doktor bulmayi cok istiyordum ama instagramda veya facebook da sayfalari yok bende kesinlikle bir kac yaptiklari burnu görmem lazim
Yok canim türküm arkadaşa yardimci olmak icin ingilizce yazdim :)Arkadasim ben seni yabanci sandim:) ilk ameliyatin olacaksa haldun kamburoglunu arastir. Iyi isler cikariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?