Muhammet Dilber bey galiba benim burnumu yapmak istemiyor yinede yaptirsammi?

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Merhaba arkadaşlar ben burun estetiği ameliyati olmak istiyorum aslinda Ankaradan iyi bir doktor bulsam çok iyi olurdu ama bulamadim. Instagramdan Muhammet Dilber beyi buldum ve çoook beğendim yaptigi burunlari. Ona ameliyat olacagimdan emindim. Kendisine fotograflarimi yolladim bana burnumun derisinin kalin oldugunu ve burnumun kötü olmadigini ve ameliyata gerek olmadigini söyledi. Ama benim burnum gercekten güzel degil. Kendisine cok istedigimi yazdim ama yine olumsuz cevap verdi nefes zorlugu olabilir falan diye. Tek istedigim doktor o du simdi ne yapacagimi bilmiyorum? Yinede gidip ona ameliyat olsammi?
Şimdiden teşekkürler

Oyle bi durum yasasam ben tercih etmezdim gerek yok yapmak istemiyoruma getirmis demkki iyi olcagina inanmiyorki yaparim dememis sonucta tek iyi doktor da o degil arastirmaya devam et bence

Evet haklisin canim çok olumsuz konuştu ankarada veya istanbulda iyi bir doktor taniyormusun instagram sayfasi olan veya herhangi bir sayfa benim icin yaptigi burunlari gormem cok onemli o yuzden?

Ben 3 ay once ankarada esabil ekere oldum burda sitede sayfasi var olan kisilerin yorumlari ve resimleri yer aliyor bi bak istersen yada google dan arat instagrami filan yok ama

I have a thick skin nose too when i try to reduce the nostrils with my finger I cant breathe, disappointing :'(
Would you tell me what is his price please ?

I have a thick skin nose too when i try to reduce the nostrils with my finger I cant breathe, disappointing :'(
Would you tell me what is his price please ?
Same here
The price depends on which hospital you choose the lowest price is 9000 turkish lira and the highest at the american hospital is 15000 tl but i think he doesnt want to do my nose because i have thick skin i think im going to Arda pelen he does very good noses and he isnt expensive as Muhammet dilber he said above 6000 tl you can search him on instagram

OMG are you serious !!! 6000 turkish lira it means 1680 $ !! He told me $ 3000 = 10700 tl !! Why always I get double the prices when they know am Arab !! This is not fair and unprofessional at all shame on them! Like doctors in Azerbaijan he said 2000 $ while he does it for 760 $ only fot citizins

Son düzenleme:
Am talking about dr Arda pelen not Muhammet Dilber, he gave me the price 3000$, am shocked

Just to make sure is this gonna be revision or primary rhinoplasty? Revisions usually higher.

Just to make sure is this gonna be revision or primary rhinoplasty? Revisions usually higher.

Yes its the price for primary rhinoplasty
Your right its not fair i would say maybe the price depends on your nose but still its a big difference
What do you want to do now? I also found
Dr resitburakkayan , dr volkan kahya both 6000 tl and dr. omerfaikgun he said 4-5.000 he also seems to be very professional

I had connection with just volkan kahya. He seems professional and replied my questions with honesty for revision.
I'm also considering Engin erkal he is in Antalya. Search his name on instagram his job amazing.

Dr betul cengiz. İnstagramdan bakın. Kalın deri falan dinlemiyor hokka burunlar çıkıyor üstelik saçma sapan fiyat yok.

Ne kadar odediniz? Ve ameliyat olmadan bilgisayarda nasil olacagini gosterip konustunuzmu
Benim neredeyse 6 ay oldu. 6 500 TL idi 3 kere gidiyosun ameliyat öncesi. Bilgisayardan da gösteriyor. Dehşet ilgili bir kadın. Hastalarına aşık. Benim ameliyatım 4 saat sürmüş. Vicdanlı ve iyi iş çıkarmak için uğraşıyor. Ben çok doktor araştırdım ötesini görmedim. Emre ilhani asiste ediyodu birlikte çalışıyorlardı. Yeni yerini kendi açtı onunla 500 kadar ameliyata girmiş. Hem de kbbci. Ne bileyim. Bi insanın hayatında karşılaştigi en büyük sans bence

Canım ben mühitdin eski ye ameliyat olucam aklında bulunsun ankaradan
Aslinda ankaradan iyi bir doktor bulmayi cok istiyordum ama instagramda veya facebook da sayfalari yok bende kesinlikle bir kac yaptiklari burnu görmem lazim

Aslinda ankaradan iyi bir doktor bulmayi cok istiyordum ama instagramda veya facebook da sayfalari yok bende kesinlikle bir kac yaptiklari burnu görmem lazim

Arkadasim ben seni yabanci sandim:) ilk ameliyatin olacaksa haldun kamburoglunu arastir. Iyi isler cikariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…