MERHABA arkadaşlarım Dr. Muhammed BOZDAĞ bey'in "Düşün ve Başar" isimli kişisel gelişim kitabını okuyorum.bitirmek üzereyim. sizlere tavsiye etmek istedim. çok hoş ve faydalı hiç sıkılmadan okunabilecek bir kitap...
ayrıca sizin de daha önce okuyup beğendiğiniz kişisel gelişim kitabı varsa bana önerebilir misiniz...::smiley-cool:
bende ruhsal zeka ve istemenin esrarını okumuştum
bence bozdağın kitapları çok güzel
ben de bunları okudum kendisini çok severim yalnız şimdi stv de hayata dair diye ne olduğunu bir türlü anlamadığım bir program sunuyor ve bendeki karizması çok çizildi
:roflol:öyle mi? hiç rast gelmedi görmedim
ama izlemeyeyim bari,bendeki karizması ayakta kalsın :smiley-cool:
bence de izleme
hani kadın programlarında birileri dert yanar kavga gürültü olur ya bunlar da sanırım olayları canlandırıyor, güya eve gizli kamera konuyor falan filan. ben hem kanala hem de muhammed beye yakıştıramadım
belki de programı anlamamışımdır bilemem
ben de bunları okudum kendisini çok severim yalnız şimdi stv de hayata dair diye ne olduğunu bir türlü anlamadığım bir program sunuyor ve bendeki karizması çok çizildi
Arkadaşlar Muhammed hocanın mesleği çok farklı. sanırım TV programcılığı ilk denemesi...
İyi yazmak ayrı, iyi tv sunucusu olmak çok ayrı.... ben de bi kez kısmen o programa denk gelmiştim...
porgramcılıkta belki sıfır olabilir ama kitapları çok güzel. her cümlesi dolu dolu....insanı müthiş motive ediyor..
ben bir de onun yüzlerce kısa kısa konuşma bölümlerinden oluşan "yetenek.com" isimli sitesini de incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. ben işyerimde bile çalışırken bi taraftan onun tavsiyelerini dinlemekteyim o siteden...ayrıca o siteden ziyaretçilerinin sorularına çözüm odaklı bizzat kendisi tek tek cevap vermekte....bu bile büyük bir emek ister. tv alanında da başarılı olmazsa olmayıversin:)
bi taraftan da düşün ve başar adlı kitabını okudum ve çok beğendim...
iyide güzelim,böyle güzel eserlerin üzerine bu projeyle devam etmek niye.
tv proğramını,diğerlerini unutturmak için mi yapmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?