Muhammed Bodağ'ın eserlerini hiç okudunuz mu?

vera2020

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
1.315
1.864
333
50
MERHABA arkadaşlarım Dr. Muhammed BOZDAĞ bey'in "Düşün ve Başar" isimli kişisel gelişim kitabını okuyorum.bitirmek üzereyim. sizlere tavsiye etmek istedim. çok hoş ve faydalı hiç sıkılmadan okunabilecek bir kitap...

ayrıca sizin de daha önce okuyup beğendiğiniz kişisel gelişim kitabı varsa bana önerebilir misiniz...:
:smiley-cool:

teşekkür ederim tavsiyeniz için....

Beş Sevgi Dili

Gary Chapman

Eşiniz ve Siz Aynı Dili mi Konuşuyorsunuz?
ınsanlar sevgiyi farklı şekillerde ifade eder ve algılarlar.
Dr. Chapman bunları beş sevgi dili olarak belirler.
Nitelikli Beraberlik - Onay Sözleri - Armağanlar - Hizmet Davanışları - Fiziksel Temas
Eğer sevginizi, eşinizin anlamadığı bir dilde ifade ediyorsanız, sevgi gösterdiğinizi hiç anlamayacaktır.
Sorun iki ayrı dil konuşmanızdadır.
Belki kocanız cesaret verici sözler duymak istiyor ama siz bir akşam yemeği pişirmenin onu neşelendireceğini düşünüyorsunuz. O kendisini hâlâ kötü hissederken, siz hayrete düşüyorsunuz. Veya, belki de eşiniz, çocuklardan ve televizyondan uzakta sizinle beraber olmayı çok arzuluyor. Ona verdiğiniz çiçek de ona değer verdiğinizi anlatmıyor.
Beş Sevgi Dili'nde, nasıl olduğunu anlamadan, sevginin eşsiz dillerini konuşmayı, anlamayı ve eşinize sevginizi etkili bir şekilde gösterip, karşılığında gerçek sevgiyi bulmayı öğreneceksiniz.

üstteki yazı kitabın arka kapağından.ben bekarken okumuştum çok beğenmiştim tavsiye ederim.
eşinizin sevgi dilini öğreniyorsunuz.Ve güzel bir anlatımı var kitabın arada başka insanlardan örneklerle pekiştirmemizide sağlıyor.

Canım Muhammed Bozdağ'ın diğer kitaplarını da okumanı tavsiye ederim. Özellikle "Ruhsal Zeka" benim hayat felsefemi değiştirmişti. Kitap yazılmış olsun diye değil gerçekten çok güzel hazırlanmış, en çok tavsiye ettiğim kitaptır...

bende muhammed hocanın tum kıtaplarını okudum şıddetle okumanızı tavsıye ederım...

teşekkür ederim arkadaşlar...
başka kişisel gelişim kitap önerilerinizi merakla beklemekteyim...
hihoyyyt

bende ruhsal zeka ve istemenin esrarını okumuştum
bence bozdağın kitapları çok güzel

ben de bunları okudum kendisini çok severim yalnız şimdi stv de hayata dair diye ne olduğunu bir türlü anlamadığım bir program sunuyor ve bendeki karizması çok çizildi

5 sevgi dili
empati- üstün dökmen
doğan cüceloğlu serisi
stephen covey kitapları

şimdilik aklıma gelenler bunlar

ben de bunları okudum kendisini çok severim yalnız şimdi stv de hayata dair diye ne olduğunu bir türlü anlamadığım bir program sunuyor ve bendeki karizması çok çizildi

:roflol:öyle mi? hiç rast gelmedi görmedim
ama izlemeyeyim bari,bendeki karizması ayakta kalsın :smiley-cool:

:roflol:öyle mi? hiç rast gelmedi görmedim
ama izlemeyeyim bari,bendeki karizması ayakta kalsın :smiley-cool:

bence de izleme
hani kadın programlarında birileri dert yanar kavga gürültü olur ya bunlar da sanırım olayları canlandırıyor, güya eve gizli kamera konuyor falan filan. ben hem kanala hem de muhammed beye yakıştıramadım
belki de programı anlamamışımdır bilemem

o programmııı?bikaç defa rast geldi
hatta annemle iddiaya girmiştik
program gerçekmi senaryomu diye bizde anlamamıştık kaydirigubbakcemile3
ama bozdağı görmedim orda ,biraz izleyip geçmiştik gerçi...

selam o proğramı bende ızledım ve gerçekten sıkıcı .............ılgınç gıbı ama çok abartmalar var ve bende muhammet bozdağın daha bılınçlı prığramlara adım atmasını isterdım.
ustun dokmen ve cuceloğlunun kıtapları çok verımlı bende beğenıyorum okudum ve ustun dökmenın çoğu semınerıne katılmıştım .....

ben bütün kitaplarını okudum.

bu stv deki proğrama kadarda,çok ciddiye aldığım bir yazardı.

böyle bir proğramı neden yapar anlayamadım,insan o kadar güzel eserin üzerine bunu nasıl reva görür,yazık.

Arkadaşlar Muhammed hocanın mesleği çok farklı. sanırım TV programcılığı ilk denemesi...
ıyi yazmak ayrı, iyi tv sunucusu olmak çok ayrı.... ben de bi kez kısmen o programa denk gelmiştim...
porgramcılıkta belki sıfır olabilir ama kitapları çok güzel. her cümlesi dolu dolu....insanı müthiş motive ediyor..
ben bir de onun yüzlerce kısa kısa konuşma bölümlerinden oluşan "yetenek.com" isimli sitesini de incelemenizi şiddetle tavsiye ederim. ben işyerimde bile çalışırken bi taraftan onun tavsiyelerini dinlemekteyim o siteden...ayrıca o siteden ziyaretçilerinin sorularına çözüm odaklı bizzat kendisi tek tek cevap vermekte....bu bile büyük bir emek ister. tv alanında da başarılı olmazsa olmayıversin:)

bi taraftan da düşün ve başar adlı kitabını okudum ve çok beğendim...

ben sunuculuğunu değil sunduğu programı beğenmedim canım yanlış anlaşılmasın
site tavsiyen için teşekkürler bakacağım ben de

iyide güzelim,böyle güzel eserlerin üzerine bu projeyle devam etmek niye.
tv proğramını,diğerlerini unutturmak için mi yapmış.

iyide güzelim,böyle güzel eserlerin üzerine bu projeyle devam etmek niye.
tv proğramını,diğerlerini unutturmak için mi yapmış.

yasakkelimeCADIARZU:uhm:Açıkçası programı hakkında net bir bilgim yok... ama kitapları cidden müthiş...
Şimdi de bestseller kitaplardan " mükemmel doğmak zorunda değilsin" isimli kitabı bitirmek üzereyim... bu kitap da güzelmiş arkadaşlar... kişisel gelişim meraklılaırna tavsiye ediyorum...
hihoyyyt
ben de sizden tavsiyeler bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…