- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Olsun daha sonra katilirsin ablacimTarif almadım canım. Daha önce alırım demiştim ama alamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun daha sonra katilirsin ablacimTarif almadım canım. Daha önce alırım demiştim ama alamadım![]()
Canım senin yaptığının üstüne çikolata sosu dokmuyorsun onun yerine şerbet dokuyorsun laz böreği oluyor.Teşekkür ederim canım ❤❤
Laz boregini hic bilmiyorum :))
Anladim abla yemeklerle aram cok iyi degil biliyorsunCanım senin yaptığının üstüne çikolata sosu dokmuyorsun onun yerine şerbet dokuyorsun laz böreği oluyor.
kilo durumum fena sayılmaz yarın karar verirsin yapıp yapmayacağıma kaptan ne derse oTesekkur ederim canım uzun zamandir katilmamistim yarismaya daha önce yaptiklarim cok iyi degillerdi yeni yeni öğreniyorum
Sen yarin eksiyle gelcen mi onu soyle sonra yapip 1 tane yiyebilirsin digerlerini cocuklar yer
Kaptan 55 kilo ama ne yapayim yani kilo problemi yok ki
Hem de takimdakilere yaptığımı soylemedim ki ama kk kucuk hemen buluyorlar beni![]()
çok doğru defalarca deneyimledimİmamın dediğini yapacaksın yaptığını değil![]()
Tamam yarin olsun karar verelim simdi guzel kilo ver ki yemegi hak etkilo durumum fena sayılmaz yarın karar verirsin yapıp yapmayacağıma kaptan ne derse o
Aynen dünya küçük kk da![]()
aaaaZeynoş milfoyler pişerken başlar yemeye izin vermeyeydin iyiydi
Kaptanim mutfaga girmeye korkuyordum nevresteme yakalanmayim abla hani tatlı derse ne derim sonra...seni görünce de kaldım valla zeynoştan haberim yoktu.![]()
yok yemem kaptancımTamam yarin olsun karar verelim simdi guzel kilo ver ki yemegi hak et![]()
Sıkı diyet mi dedinaaaa
Eşkola ben sıkı diyetteyim hava 38 derece bu sıcakta 30 dk eliptik yaptım o emeği hiç zayi edermiyimhayır etmem
![]()
İnşallah rezil olmamSıkı diyet mi dedinTebrik ederim kuzum. Yarın fazlasıyla hak edeceksin tatlıyı. Heyecanla bekliyorum.
![]()
Uzun zamandir yarismalara katilmamistim firsat bulmusken katilayim dedimYaaa sendemi katildiiiinzipzipiiiim ellerine sağlık bayıldım
![]()
Teşekkür ederim canım ❤❤Ellerine sağlık canım. Yarışmada başarılar dilerim![]()
İyi yapmışsın kuzum ellerine sağlıkUzun zamandir yarismalara katilmamistim firsat bulmusken katilayim dedim
Tesekkur ederim canim![]()
![]()