- Konu Sahibi incitanemtuana
içi çiğ kalmıyomu canım?yani muhallebi var hamurunu diyorum sanki azcık içi çiğ kalır gibime geldi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içi çiğ kalmıyomu canım?yani muhallebi var hamurunu diyorum sanki azcık içi çiğ kalır gibime geldi ama
saol canim benim cok cok tskr inan yaptim birazinida pisirmeden buzluga attim gelen olunca cikarip yapicam ama tadi harika...hee hee süledim azcukkk...
arkadasm ici ham kalmiyor muhallebi zaten pismis hamurmuzda ince olunca cok kalin olmuyor yani ici ham kalmiyor citr bi kurabiye yiyince agzina muallabi geliyor harika denmeyen denesin lezzeti görsün diyorum..saol incitanemtuana...
canimsin ya negüzel bilgilenrimissin arkadasimizi:1hug:saola.s.
pisirmeden buzluga atma fikri kulaga cok hos geliyo süper fikir ama sormasi ayip nasil koydun canim birbirlerine yapismazmi???
benimde buna benzer bi tarifim var ama ben hamuru hani kek kalıplkarı varya demirden onunla şekil verip içinde pişiriyorum onun şeklini alıyo çanak gibi yani sonra içine muhallebi koyup üzerinede bol fıstık yada damla çikolata koyuyorum en begenilen kurabiyem benim
seninde ellerine saglık canım canım çekti vallahi
canim benim rica ederim gerekni söledim cnkü arkads ici ham kaliyor sanmis ama öyle degl cok güzel oluyor etkrar tskr canim..
canm bak ben bütün pastalarimi öyle yapiom.öncelikle aynen herseyi koouyoyrum firina koyacgmaaa plastik tepsiye pisirme kagidi aciyorum tek tek düzyorumm sonra buzluga koyuyorum donuyor 1 satte snra buzluk posetlerien yada saklama kutularina koyp kldryomm hic bisi olmuyor buzlktasnra cikar pisr hazir iyi oluyor misfr geldgndecay olana kadar pstadaoluyor okiii:sm_cool:a.s.
Bu kurabiyeleri bir de nutellalı yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum..İnci ellerine sağlık..![]()
ayyyyyy elinee sağlıkk ne güzell yapmışınn....
ahh canim benim estagfurlah ne cahiliig öyle dem kizarimmopuyorumnanaktancanimsin benim ya el elden üstündür sayende yeni ve pratik bisey daha ögrenmis oldumopuyorumnanaktan
bi soru daha cahilligime ver yine noluysun kusurumada bakmabuzluktan cikardiginda buzlumu koyuysun firina yoksa cözülmesinimi bekliyosun canim
![]()