Bisküvi - Kurabiye Tarifi Ispanakli Kurabiye-Tuzlu-Resimli

ispanaklivepasta001.jpg

incim bu tarif için sana teşekkür edemedim,aslında bunu yapalı çok oldu ilk gördüğümde beğenip not almıştım vede yaptım, gerçekten harika oldu hatta içinde ıspanak olduğunu anlayamadılar,yalnız birgün sonra biraz yumuşama oluyor aslında bunu yaptığımız gün yersek çok güzel tat ve taze oluyor..ellerine sağlık vede teşekkürler canım..

incim yatim bu kurabiyeyi oglumun dogum gunu icin ama hamuru cok koyu oluyor biraz daha sivi biseyler gerekiyor gibime geldi ben birazdaha yogurt ekledim tadi guzeldi fakat biraz sert gibime geldi bendenmi acaba tarif temi boyle oluyor

çok hoş değişik bir tarif denemek isterim ama 125 gr yağ olayını yarı yarıya azaltsak nasıl olur inci?
malum çok yağlı yemek istemiyorum hiçbirşeyi..

canimsin benim valah yaptim ama pisirmedim buzluga attim aslinda yaptigim gün misafr gelicekti kaynanama geri iptal oldu bend episirmedim dedim buzlukta hazr kalsin ama sekil görünüm harika oldu lezzeitde psirdigimde yazarim canisi tamam resimde eklerim..

canim incim benim bak bugün babamin ölüm yildönümüydü buzlukta bunu cikarip pisirdim yaninada yas pasta yaptim dagittim.
seninki kadar güzel olmadi belki sekli ama tadi harika bide ben degisik sekil vererk icine peynir koydum.

sen harikasin canim benim ya
sayende buzluk fikrine iyice alistim
bende yapip yapip koyuyorum
babaciginin topragi bol mekani cennet olsun insaallah kayam
ellerine emegine saglik
seninkilerin sekilleride cok hos olmus ayrica
ve resim ekledinmi beni inanilmaz mutlu ediyosun tatlimopuyorumnanaktan

incim bu tarif için sana teşekkür edemedim,aslında bunu yapalı çok oldu ilk gördüğümde beğenip not almıştım vede yaptım, gerçekten harika oldu hatta içinde ıspanak olduğunu anlayamadılar,yalnız birgün sonra biraz yumuşama oluyor aslında bunu yaptığımız gün yersek çok güzel tat ve taze oluyor..ellerine sağlık vede teşekkürler canım..

denemene cok sevindim canim
seninde ellerine saglik
begenildiyse ne mutlu bana
ertesi güne kalip yumusamasina üzüldüm inan
ben kalabalik ortamlarda yaptigim icin cabuk tüketildi
onun icin bilmiyodum yumusadigini
ama bilgilenmis olduk sayende cok saolasin canimopuyorumnanaktan

incim yatim bu kurabiyeyi oglumun dogum gunu icin ama hamuru cok koyu oluyor biraz daha sivi biseyler gerekiyor gibime geldi ben birazdaha yogurt ekledim tadi guzeldi fakat biraz sert gibime geldi bendenmi acaba tarif temi boyle oluyor

oy tatlim tam sonuc alamamana üzüldüm inanki
ama ne hamuru asiri sert oluyo
nede yerken cok sert geliyo agiza
acaba bir yerlerde fazlami katdin ?

çok hoş değişik bir tarif denemek isterim ama 125 gr yağ olayını yarı yarıya azaltsak nasıl olur inci?
malum çok yağlı yemek istemiyorum hiçbirşeyi..

tatlim insaallah dener ve begenirsin
orjinalinde miktari bukadar
eger yari yariya indirceksen
komple ölcüyü azalt canim
yoksa sert falan olur
hepsini yariya indirirsen
olur benceopuyorumnanaktan

X