Bisküvi - Kurabiye Tarifi Muhallebili Kurabiye-Resimli

incim biricik yegenim gece seninle yazisirken yaptigim muhallebili kurabiyelerimin görüntüsü iste tam böyleyerimseniben
tadi desen anlatilmaz tadilircokacimcoook misafirlerim bayildilar tarifini aldilarkaydirigubbakcemile5
iyiki yapmisim ama iyiki sen eklemissin sayende tadina doyulmaz bir tat daha eklendi mönümevereliniortak
bu enfes tadi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canim.vereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
veee iste bu firindan cikmis halicokacimcoook

iste buda misafirlere ikram etmeden az evvel simdi artik yok:jeyyar:zemuszemus

ayy süper gözüküyoo çok merak ettım yarın zamanım olursa denıcem tatlımm ellerine sağlık tatlımmm benımmmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin benim sen bide hamilesin oyyakin olsak ben sana yapmazmiydim ya:sinifsinif:
canin cektiyse yap melegim bebisimizinde cani ceker yoksa:emir_bebek::ecrin_bebek:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

incim biricik yegenim gece seninle yazisirken yaptigim muhallebili kurabiyelerimin görüntüsü iste tam böyleyerimseniben
tadi desen anlatilmaz tadilircokacimcoook misafirlerim bayildilar tarifini aldilarkaydirigubbakcemile5
iyiki yapmisim ama iyiki sen eklemissin sayende tadina doyulmaz bir tat daha eklendi mönümevereliniortak
bu enfes tadi bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederim canim.vereliniortakopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanoy yengosum pirlantam ellerine emegine saglikopuyorumnanaktan
cokacimcoookcanim cekti yine birden görüncecokacimcoook
:nazar:masallah nazar degmesin ellerine yengosum benim:nazar:
:kedi:begendiysen begendiyseniz ve begendirebildiysen ne mutlu bana:kedi:

tatlm ben bunları yeni görüorm yaww çok güzel görünüyor kayınvalidem kuliçe yapardı ıraktayken şekli aynı ona benziyor nerelere götürdn beni bacım...ellerine sağlık.emeğine sağlık...opuyorumnanaktan

yengos döktürmüssün bende muhakkak denemek istiyorum ooo gün ablam yaptiginda parmaklarimi yicektim cok lezizz...seninde ellerine saglik yengosum benim tenüüü tok teviyoyummmm:asigim:allah seni nazarllardan korusun magrifetli yengemm:Saruboceq::nazar:

ablammmm tek kelimeynen mükemmeldiii....bayildim bitince baya üzülmüstüm yav:sinifsinif:
elline koluna saglik canim ablam insallah bende yaparim ve eklerim...birliktede yapa biliriz canim ne dersin???:1rolleyes:

:teselli:sen iste yeterki lafimi olur abliskom birlikde yapariz ne demek:1hug:a.s.

ellerine sağlık ablacım hep yapıp özendiriyosun beni
denemeye kalktım ben bunu geçen akşam denedim hamur hep dağıldı hiç olmadı çokta heveslenmiştim ama
şeker yerine pudra şekeri koydum ondan mı oldu acaba

ellerine sağlık ablacım hep yapıp özendiriyosun beni
denemeye kalktım ben bunu geçen akşam denedim hamur hep dağıldı hiç olmadı çokta heveslenmiştim ama
şeker yerine pudra şekeri koydum ondan mı oldu acaba

oy canimsin ya kiyamam
inanki ne desem bos bu durumda
sanmam pudra sekerli tariflerde cokdur
ya ununu cok katdin yada az katdin
ama pes etme derim ben
illa bu tarifden dolayi diilde
benimde elim alisip tutturana kadar epey cekmisdim inan
a.s.a.s.a.s.
ama denemeye layik gördügün ve yorumunuda ekledigin icin cok tsklera.s.

Bu ne güzellik Allahım hemen mutfaga denemeye gidicem .Hazır kankamda oturmaya geliyor onada tattırırım. Ellerine sağlık.

oy canimsin ya kiyamam
inanki ne desem bos bu durumda
sanmam pudra sekerli tariflerde cokdur
ya ununu cok katdin yada az katdin
ama pes etme derim ben
illa bu tarifden dolayi diilde
benimde elim alisip tutturana kadar epey cekmisdim inan
a.s.a.s.a.s.
ama denemeye layik gördügün ve yorumunuda ekledigin icin cok tsklera.s.

estagfurullah deniycem ablacım inat ettim tutturduğum gibi de paylaşıcam seninle resmini

öpüyorum kocaman gül yanaklarından

Bu ne güzellik Allahım hemen mutfaga denemeye gidicem .Hazır kankamda oturmaya geliyor onada tattırırım. Ellerine sağlık.

tskler canim benim
seninde ellerine saglik yaptinsa eger
ve umarim affiyet bal seker olmusdur
yorum ve resmini bekliyorum canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X