Bisküvi - Kurabiye Tarifi Muhallebili Kurabiye-Resimli

bugün misafirim vardı değişik ne yapsam diye düşünüyodum. deneyim bariiii

hazır supangele yapıp koysam içine nasıl olur acaba.. hemen mutfağa gidip yapıyorum şimdi. sonucu yazarım size

opuyorumnanaktancanimsin benim ya valla canimsin hic üsenmeden cvp veriyosun ya allah senden razi olsun cok cok tskleer canimopuyorumnanaktanbende bundan böyle öyle yapicam saolasinopuyorumnanaktan

tatlım bende yapıyorum bu kurabiyeyi ve favori kurabiyem heleki sıcakken yemek daha güzel oluyor ellerine sağlık... herkese tavsiye ederim...

tatlım bende yapıyorum bu kurabiyeyi ve favori kurabiyem heleki sıcakken yemek daha güzel oluyor ellerine sağlık... herkese tavsiye ederim...

opuyorumnanaktancanimsin ya evvet sicagiyla bende bayilmisdimseninde ellerine emegine saglik canim benim tavsiyen icinde tsklerrrrrrrrropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancanimsin benim ya valla canimsin hic üsenmeden cvp veriyosun ya allah senden razi olsun cok cok tskleer canimopuyorumnanaktanbende bundan böyle öyle yapicam saolasinopuyorumnanaktan

ahh canm benim rica ederim ey eyyy cok tesekkür etme cicgmi eve gönder bakemmmma.s.:icecream:naniknanikcanm ne olcak sanki anlatmissam ben bilmem sana sorarim sen bilmezsin baan sorarsin hadi bakm öyle dene iyi oluyor tamam öptm.kaydirigubbakcemile5

fundam yine neler yapmışsın:mymeka:
ben muhallebili kurabiyele ilk kez şimdi tanıştım
okadar tarif bilirim ama bunu ilk kez gördüm
ben kakaolu pudinglisini yada içi çikolatalı veya ezmeli yaptım ama muhallebiliyi ilk kez görüyorum cokacimcoook
tuanam begendiyse kesin benmkilerde bayılırhihoyyyt
muhakkak deneyeceğim bunu kaydirigubbakcemile5
birde şekillerini ne güzel akıl etmişsin poğaça gibi olmuşlar cokacimcoooküstüne pudra şekeride çok yakışmış gerçektende :lepi:
ellerine emeğine yüreğine sağlık canım harika olmuşopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dur kiz dur simdi havalancam

opuyorumnanaktanseninkilerin yaninda benimkiler hic kalir be balim ben pratik tarif kadiniyim nerde cok emek isteyen ve süslü püslü olan ben ve onlar cok uzagizkaydirigubbakcemile3

canim tavsiye ederim kessinlikle cok hafif biz ailecek bayildik hatta erkek kardesim kurabiye yemeyen insan bitirdi:roflol:

opuyorumnanaktantskler canim benim opuyorumnanaktan

ben gördüm tarifi dün bugünde yaptım.hamuruna ıkı kasık pudra sekerı koydum. bide ben çilekli puding yazmış bi arkadaş öyle yaptım.ama puding koyu olsun diye 2 bucuk bardak sütle yaptım.

ben gördüm tarifi dün bugünde yaptım.hamuruna ıkı kasık pudra sekerı koydum. bide ben çilekli puding yazmış bi arkadaş öyle yaptım.ama puding koyu olsun diye 2 bucuk bardak sütle yaptım.

opuyorumnanaktanellerine emegine saglik canim begendiysen ne mutlu bana affiyet bal seker olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…