- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ağzımın suyu aktı ellerine sağlık
ellerine sağlık kuzum çook güsel görünüyo denemem lasım hemen
ahh canim benim estagfurlah ne cahiliig öyle dem kizarimmklava:ben de bilmediigmde soruyorum...canim buzluktan cikar hemen firin tepsisine koy ve at firina pissin yavas yavs..hic bisey olmuyor benim buzluk dolu kurabiye tuzlu simit.serbetli tatlilarin pastasi var hpsini misafr geldiignde yapiyorum aah yarin misafr var yine hazir buzluktan yapcam yaninada bisiler oldu bitti:1hug:
çok güzel görünüyolar ellerine sağlık mis missss.
hemencek çaldım tarifi heheh:)
Canım ellerıne sağlık çok guzel görunuyor bnde yapmıştım onceden bu tarıften ):
Gecenin bu saatinde iştahımı açtı yahu. cokacimcoook
Çok güzel görünüyor ellerinize sağlık..
evde supangle kalmamış sakızlı muhallebi yapıp koydum. kızlar çok beğendiler
tatlım bende yapıyorum bu kurabiyeyi ve favori kurabiyem heleki sıcakken yemek daha güzel oluyor ellerine sağlık... herkese tavsiye ederim...
tuanam cnmsın ellerine sağlık paylaşım için tarifi aldım
bende yapıcam yaparsam burda paylaşırım çok öptüm :)
opuyorumnanaktancanimsin benim ya valla canimsin hic üsenmeden cvp veriyosun ya allah senden razi olsun cok cok tskleer canimopuyorumnanaktanbende bundan böyle öyle yapicam saolasinopuyorumnanaktan
ahh canm benim rica ederim ey eyyy cok tesekkür etme cicgmi eve gönder bakemmmma.s.:icecream:naniknanikcanm ne olcak sanki anlatmissam ben bilmem sana sorarim sen bilmezsin baan sorarsin hadi bakm öyle dene iyi oluyor tamam öptm.kaydirigubbakcemile5
fundam yine neler yapmışsın:mymeka:
ben muhallebili kurabiyele ilk kez şimdi tanıştım
okadar tarif bilirim ama bunu ilk kez gördüm
ben kakaolu pudinglisini yada içi çikolatalı veya ezmeli yaptım ama muhallebiliyi ilk kez görüyorum cokacimcoook
tuanam begendiyse kesin benmkilerde bayılırhihoyyyt
muhakkak deneyeceğim bunu kaydirigubbakcemile5
birde şekillerini ne güzel akıl etmişsin poğaça gibi olmuşlar cokacimcoooküstüne pudra şekeride çok yakışmış gerçektende :lepi:
ellerine emeğine yüreğine sağlık canım harika olmuşopuyorumnanaktan
ben gördüm tarifi dün bugünde yaptım.hamuruna ıkı kasık pudra sekerı koydum. bide ben çilekli puding yazmış bi arkadaş öyle yaptım.ama puding koyu olsun diye 2 bucuk bardak sütle yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?