Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar bi toparlayabilirmiyiz siz evde muhallebişi nasıl neyle yapıyorsunuz ben artık akşam yatmadan vereceğim muhallebi yapıp,,, bilgi verirseniz sevinirm
cnm milupa pirinçli sütlü muhallebi veriyordum.tuğba annemiz hero baby sütlü ballı irmikli getirdi onu daha çok sevdi sanırım.dün ondan aldım tekrar.bu akşam vericem gene
benim kızım Muhallebiyi artık istemiyor ne yapmalıyım, :İ( bıktı sanırım, yerini yoğurt tutarmı dersiniz, ne verebilirim yerine tam kilo almaya başlamışken çok üzülürüm bu sebepten kilo kaybı olursa.