• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi muhallebi hk:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
arkadaşlar bi toparlayabilirmiyiz siz evde muhallebişi nasıl neyle yapıyorsunuz ben artık akşam yatmadan vereceğim muhallebi yapıp,,,
bilgi verirseniz sevinirm

ben anne sütüne 3 tane cicibebe koyup gece onu veriğyorum çok güzel tok tutuyo.diğer muhallebilerin hepsini hazır alıyoruuum canım ben

cnm milupa pirinçli sütlü muhallebi veriyordum.tuğba annemiz hero baby sütlü ballı irmikli getirdi onu daha çok sevdi sanırım.dün ondan aldım tekrar.bu akşam vericem gene

ben de milupa sütlü prinçli muhallebi veriyorum, gerçi bebelacın gece muhallebisi (tahılları değil) daha tok tutuyomuş gece, bu bitsin ondan alacam

benim kızım Muhallebiyi artık istemiyor ne yapmalıyım, :İ(
bıktı sanırım, yerini yoğurt tutarmı dersiniz, ne verebilirim yerine :( tam kilo almaya başlamışken çok üzülürüm bu sebepten kilo kaybı olursa.

Back