ben kendimden bahsedeyim çocuklugum ist geçti maltepe küçükyalıda 6 yıl kaldık sonra memleketin yolunu tutuk......istanbula aşıgım bu arada çok gezme fırsatım olmadı ama aşık oldgm şehir........ve memleke geldik büyük bi aşk yaşayacgmdan habersizdim merak ettiyseniz devamını topigime yazın anlatayım devamını
Topiklerm koskocaman bi bahçee her yerinde meyve agaçları güller eşimle çocukken orda oynanrdık benim ikizimde var o ben ablalarım fakat gelgörki aşk yıllar sonra birbirimizi fark ettik ve ben den 3 yaş büyük olan kocam artık bana abi demesen dedi ve başladı
büyük aşkların hep hüznü vardır teyzem hemen anneme anlatmış annemde hayatta olmaz dediiiii ve ben neye olmaz dediklerini bile anlamadan başladımmmm çünkü yakışklı kocam karşmda çok masum bi şekılde aşkını itiraf etmiştii.....
herkez karşımızda durmaya başladılar........biz dayandık içimdeki ateş nasıl bişeydi bilmiyorum yakıyor kül etmiyor ve sönmüyorduda vee benim hayattakiii 3 tanem var biri kocam diğeri ikizim diğeride babammmm onların yerine hiçbirşeyi koyamammm