Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya fal orada kart yorumları orada herkesin kendi kararı artik. Daha da muhattap olma rica ediyorum.yanlıs bısey yapmadım kımse fal baktırmak zorundada degıl anladınmı herkes kartın acılımı gonderırı banada busekılde yollayanlar var sorun ne anlamadım ama neyse
Arkadaşlar fal ortada karar sizin.
Allah aşkına arada bir kadın olduğuna dair ben bir kart görmedim, sen kartlardan daha iyi anlarsın, var mı öyle bir durum? Erkeğin şu anki yaşadığı durum aldatılıyor çıkmış; ama benim hayatımda da ondan başka kimse yok, ona hiç yalan da söylemedim.o kartlar zaten tarot kartı da değil katina kartı :)
Allah aşkına arada bir kadın olduğuna dair ben bir kart görmedim, sen kartlardan daha iyi anlarsın, var mı öyle bir durum? Erkeğin şu anki yaşadığı durum aldatılıyor çıkmış; ama benim hayatımda da ondan başka kimse yok, ona hiç yalan da söylemedim.
Ve kendisi cümleleri düzgün kuramıyor, kelimelerin bile bazılarını yanlış yazıyor, attığı kartların altındaki yazılar son derece anlatım bozukluğu olmayan ve imla kurallarına uygun yazılar. Burda kişi daha baktırıp kaçmıştı, sonra gelip özür diledi falıma baktı, hakkını yememek için onu da buraya tekrar gelip yazmıştım, belki yaptığım hoş bir hareket değil tabi ifşa vs; ama yalana tahammül edemiyorum ani tepkiler veriyorum, kusura bakmayın bu arada.
Kimsenin canı fal baktırmak istemiyo mu ya
Iyi gibiydi inşallah beklediğim gibi gelir sonuçta kaç aydır her şeyi askıya aldım hayatımda, değmiştir inşallah :)yok canım hiçbir kadın kartı yok hatta :)
tutmayadabilir söyledikleri o önemli değil ama bu şekilde göndermesi tabi ki hoş olmamış.
bu tarz şeyler özelden fal bakınca çok oluyor, ben konuya gelin oradan fal bakalım diyorum genelde bu sebeple.
bu arada bir sınava girecektin nasıl geçti sınavın :)
Iyi gibiydi inşallah beklediğim gibi gelir sonuçta kaç aydır her şeyi askıya aldım hayatımda, değmiştir inşallah :)
Iyi yıllar dillerim şimdiden
Çok teşekkür ederim canıminşallah :) fedakarlık olmadan olmuyor, dediğin gibi sonucu iyi olur inşallah :)
sağol canım sana da iyi yıllar
Sanırım bir tek benim programım yok.çoğu kişinin programı vardır bugün :)
Sinirlerim hafiften bozuk olmasa ben fallaşırdımSanırım bir tek benim programım yok.
fallaşalııım ama ben kahve bakıyorum sen?Kimsenin canı fal baktırmak istemiyo mu ya