- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar biri hayrına bakarsa ayın 24ünden sonra ben de o kişiye hem iskambil açıp hem kahve bakabilirim :)
Bir erkekle bir araya gelmeniz var gözlerinin içine bakan birisi bu. Hatta işler ciddileşecek aileler tanışcak hediyeler vs. ler olacak. Fakat sen fazlaca kuruntulu birisin nedeni göremediğim bir şekilde çok kafaya takmşsn bir şeyleri ama yavaş yavaş sen de sakinleşiyorusun. Partnerin ile kıs a bir süreliğine bir yol ayrılığınız olacak ama geçici fakat sen bu kiiyi çok sık boğaz ediyorsun. Bu da bunaltıyor karşındakini bu kadar sıkman ilişknn geleceği için iyi değil.Muhabbeti fal olsun belki biri de bana bakar. :) şimdiden ağzına sağlık
Sınavım var ayın 24`üne çok sıkıldım aslında arada bırakmak geliyor içimden; ama savaşırım, bırakmam. Gerçi ben hiçbir şeyden vazgeçmem sonuna kadarBir niyetin veya dileğin var gerçekleşmesine az kala vazgeçiyorsun. Neredeyse oldu olacak eğer sabredersen ama vazgeçiyor çıkmışsın. Hatta birisi aklına giriyor o dilekten niyetten vazgeçiyor çıkmışsın. Bayaca bir zaman hayatında boşluk olacak eğer bırakırsan. Kötü bir şey değil ama bu hayatın stabil hale gelecek bir müddet. İsminde E harfi olan birinden kopmak zorunda kalacaksın. Zor bir kopuş olacak bu. Ssna ulaşmaya çalışan bir erkek var ama sana yetişemiyor erişemiyor. Biraz yavaşlamalısın biraz hayatında durmayı bilmelisin elinde kolunda on işi bir arada yapmaya çalşyrsn bu erkek sana yetişemiyor.
Bir erkekle bir araya gelmeniz var gözlerinin içine bakan birisi bu. Hatta işler ciddileşecek aileler tanışcak hediyeler vs. ler olacak. Fakat sen fazlaca kuruntulu birisin nedeni göremediğim bir şekilde çok kafaya takmşsn bir şeyleri ama yavaş yavaş sen de sakinleşiyorusun. Partnerin ile kıs a bir süreliğine bir yol ayrılığınız olacak ama geçici fakat sen bu kiiyi çok sık boğaz ediyorsun. Bu da bunaltıyor karşındakini bu kadar sıkman ilişknn geleceği için iyi değil.
Müsait olduğunuzda falasmak isterimfallaşmak isteyen?
benımde falıma bakarmısınız ?Bende akşam üstü 5e kadar burdayım fallaşmak isteyenleri beklerim :)
benımde falıma bakarmısınız ?
Fal bakmayı bılmıyorum benSiz ne falı bakıyorsunuz
Bende akşam üstü 5e kadar burdayım fallaşmak isteyenleri beklerim :)
ne falı bakıyorsunuz?
dilerseniz fallaşabiliriz. ben de katina kahve tarot bakıyorum. katina ve kahvede daha iyiyim
Ben kahve falı bakıyorum ama iddaalı değilim tabi mahksat muhabbet olsun diye :) Ben isterim fallaşmak dilerseniz fallaşalım
Ben kahve falı bakıyorum ama iddaalı değilim tabi mahksat muhabbet olsun diye :) Ben isterim fallaşmak dilerseniz fallaşalım