- 30 Ekim 2012
- 91
- 16
-
- Konu Sahibi supertaktak
ilkay teşekkürler öncelikle. Milas güllük e çıktı tayinimiz. Nasıl bir yer ev kiraları nasıl yaşam ucuz mu en merak ettiğim şeyler bunlar. Bir de iyi bir ingilizce kursu var mı toefl hazırlık için...
hayırlı olsun tayin yeriniz öncelikleilkay teşekkürler öncelikle. Milas güllük e çıktı tayinimiz. Nasıl bir yer ev kiraları nasıl yaşam ucuz mu en merak ettiğim şeyler bunlar. Bir de iyi bir ingilizce kursu var mı toefl hazırlık için...
Toefl olmadan hangı ulkenın master programına kabul aldıgınızı öğrenebilirmiyim??ilkay teşekkürler öncelikle. Milas güllük e çıktı tayinimiz. Nasıl bir yer ev kiraları nasıl yaşam ucuz mu en merak ettiğim şeyler bunlar. Bir de iyi bir ingilizce kursu var mı toefl hazırlık için...
Gideceğim ülke IELTS sınavı istiyor. Toefl a göre aslında daha kolay sınav.Toefl olmadan hangı ulkenın master programına kabul aldıgınızı öğrenebilirmiyim??
SaNsliymissiniz. Biz toefl +gre vermek zorunda kalmistik amerika icin. Tabi toeflla hatta ydsyle bile kiyaslandiginda cok daha kolay ielts.Gideceğim ülke IELTS sınavı istiyor. Toefl a göre aslında daha kolay sınav.
Aslında lojman imkanımız var ama işte boş olur mu lojman puanımız yeter mi bilmiyorum. Eğer bodruma yakınsa daha güzel olur tabi ki.. Yarım saat nedir ki İstanbul da yaşıyorum benhayırlı olsun tayin yeriniz öncelikleGüllük şirin bir kasaba havasında ,bütçenize göre illa ki bir ev bulursunuz secenek epey fazla.Büyük marketler,pazar mevcut . Fazla bir sosyal hayatınız olmaz dediğim gibi kasaba havasında yazlık mekanlar mevcut sadece.Büyük şehirden sonra cok fazla beklentınız olmasın ama alışınca gitmek ıstemezsınız eminim rahat bir yerdir.Bodrum da birkac tane dil kursu var bildiğim 30 dakika Bodrum-Güllük arası gidip gelebilirsiniz.Sürekli dolmus var zaten o konuda sıkıntı değil yani.Bodrum da yaşarsanız imkanlar daha fazla tabı kı eşiniz gıdıp gelebılır.ama Bodrum da hayat cidden cok pahalı sağlam bir bütçe gereklı.Milasta da yasayabılırsınız 20 dakıka sürüyor Güllük kira yelpazesi geniş burda da 500 e de ev var 1000 TL ye de deniz yok Milasta .Şimdilik aklıma gelen bunlar tekrar hayırlı olsun
Vallahi öyle. Diğerleri bana çok zor geldi. O kadar uğraştım zamanında master yapmak için... Ama bu sınav hepsinden daha kolay biraz akademik ingilizce bilmek gerek sadeceSaNsliymissiniz. Biz toefl +gre vermek zorunda kalmistik amerika icin. Tabi toeflla hatta ydsyle bile kiyaslandiginda cok daha kolay ielts.
Yardım için teşekkürlerCevap yazarken alıntı yaparsanız,yazdığınız kişiye bildirim gider.Ama ilkay hanım muhtemelen şuan cevap yazdığınızı görmeyecek.O yüzden yorumun sağ altında cevapla seçeneğine tıklayarak yazmanız daha yardımcı olur size.
Vallahi öyle avustralyada olacağım. Gerçi kazancın da ona göre Türkiye gibi düşünme. Kazancına göre işte her şey...Mastera kabul edilmeniz mükemmel. Gunluk kiralık ev fiyati cep yakabilir... Esyali aylik tutsaniz?
Aslında kafa dinlemek güzel olacak istanbulun yoğunluğundan sonra özellikle de. Gerçi benim evim sarıyerde o yüzden çok özleyeceğim evimi mahallemi... Ahh ahh tayinci olunca böyle oluyormuş demek ilk tayinimiz bu :)Bende bodrumda yasiyorum istanbul gibi bi yerden gulluk zor gelir sana köy orasi cunku:)