Bu tür kişileri kendileri gibi aynı suçtan yatanlarla aynı koğuşa mi koyuyorlar acaba yoksa karma mi?Ay buraya yazıya dökmediğim ne küfürler ediyorum şu an. Bu adamın inşallah icabına bakarlar içerde en büyük dileğim o cezasını çektirirler koğuş arkadaşları inşallah sürüne sürüne de geberir gider pislik mikrop
Hiç emin değilim ama Bildiğim kadarıyla ağır suçlar aynı koğuşa giriyor ama cinayetle falan da aynı yerde yatıyolar sanırım. Hatta bu tip tecavüzden suçluları içeride “koğuş hanımı” yapıyolarmış derler.Bu tür kişileri kendileri gibi aynı suçtan yatanlarla aynı koğuşa mi koyuyorlar acaba yoksa karma mi?
umarım yaşattıklarını yaşamadan ölmez içerde fazlasıyla icabına baksınlar
3 yaşında ki öz kızına tecavüz etmesi ne demek ve sonrakiler
sapık oksijen israfısı
Nee ben izlemedim henüz bebek var 4 den sonra izliyorum bu gerçek mi 3 yaşında çocuğuna tecavüz Allah in belasi haysiyetsiz kessinler ya bununkini şerefsiz yaumarım yaşattıklarını yaşamadan ölmez içerde fazlasıyla icabına baksınlar
sapık oksijen israfısın
umarım yaşattıklarını yaşamadan ölmez içerde fazlasıyla icabına baksınlar
sapık oksijen israfısın
Nee ben izlemedim henüz bebek var 4 den sonra izliyorum bu gerçek mi 3 yaşında çocuğuna tecavüz Allah in belasi haysiyetsiz kessinler ya bununkini şerefsiz ya
Bunlar kanıtlı mı? Mevzuyu izlemedim, ruhum kaldırmaz zaten. Nasıl ortaya çıkmış? 3 yaşında ki bebek ne demek ya
Avustrulyada yaşamış bu pis sapık ilk evliliğinden 4 kız var maalesef 3 yaşından itibaren tecavüz etmiş veya hepsi farklı yaşlardayken başlamış sonra 2 . evlilik yapmış 2 oğlu 2 kızı olmuş anladığım kadarını anlatıyorum orda da yapmış ama oğlanları demediler arkadan tülayın sesi geldi bi ara erkek erkeğe diye de
evliyken yunan karşı komşusu varmış tecavüz edip hamile bırakmış kız hastanede doğum yapıp yurda verilmiş o bebek ve birde anladığım kadarıyla 2. eşinin ilk evliliğinden olan kıza da tecavüz etmiş
seri katil gibi seri tecavüzcü avustralyadan deport da edilmiş ve hapishaneden de kaçmış
gün yüzü güneş ışığı görmesin inşallah
Kadının annesi kıyma makinesini gördükçe öğürüyormuş ordan geçen hiçbişeyi yiyemiyormuş. Bu tepki bana normal geldi Ama kızı yiyormuş nasıl bir mide var kadındakıymadan soğuduk be kardeşim ya yeter
Şeytan gibiler aynı baksana tövbe yaKadının annesi kıyma makinesini gördükçe öğürüyormuş ordan geçen hiçbişeyi yiyemiyormuş. Bu tepki bana normal geldi Ama kızı yiyormuş nasıl bir mide var kadında
kıymadan soğuduk be kardeşim ya yeter
yok o konu tutuklandı ve kapandıKıyma olayı ne? Tecavüzcü adamla mı ilgili
yok o konu tutuklandı ve kapandı
bir adam karım kaçtı çocuklarımla diye başvurdu
neler çıktı altından o aradığı kadın anasıyla bir adamı kıyma mak. geçirmiş
konu karışık o onun çocuğu o onun karısı çok çarpık ve cehalet akan insanlar ama şeytanlık da bir o kadar fazla
Hayır adamın kim olduğu ve neden yaptıkları henüz belli değilŞeytan demeyelim, inan olsun o bile utanır.
Ay ne hayatlar neler var inanamıyorum. Kimmiş adam ve neden böyle birşey yapmışlar belli mi?
Bende çok ağladım meral a .insanın hayat arkadaşının dipdibeyken can vermesine şahit olmak çok acı ya .Başladı Müge Anlımız
Depremde ki ölen kıza çok üzüldüm nice öyle hayatlar gitti belki kızın öz ailesi de öldü
sonra kocasını öldüren dr kadın canilik bu eğer gerçekse
diğeri de yine babasının annesi tarafından zehirlendiğini iddia eden oğul
Bahsetti diyorlar ama bulamadım bendeBende çok ağladım meral a .insanın hayat arkadaşının dipdibeyken can vermesine şahit olmak çok acı ya .
Benimde aklıma öz ailesinin ölmüş olabileceği geldi .ne romanlar yazılacak hayatlar var.
Muge narinden bahsetmedi değil mi ben 12.20dan sonra kapattım tv yi
Rahmi özkan sezon sonu kapanınca işte Rahmi özkan öldü çok hasta gibi haberler yapmayın müge anlıda rahmi beyde sezon kapandıktan çok kısa bir zaman sonraRahmi Özkan'a ne olmuş ben bebek uyanik olduğu icin tv Açmıyorum , uyuduktan sonra netten baktım biraz hasta mi?