- 7 Ekim 2015
- 2.694
- 2.636
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle mi dersin eger bu herif yaptiysa boyu devrilsin pis sapik..Muge agzindan laf alcam diye nasil cabaliyor.
Adama sanki olayin nasil oldugunu anlattiriyor.
Kizi aldi muzigi son ses acti kizin agzini kapatti cuvala koyup atti .sira nereye attiginda
Adam oyle anlatiyor.muzik son ses acikti bi ara muzik bitti cocugun anne deyisini duydum diyor.Oyle mi dersin eger bu herif yaptiysa boyu devrilsin pis sapik..
Umarım sağ salim bulunur ama benim hiç umudum yok nedense.Adam oyle anlatiyor.muzik son ses acikti bi ara muzik bitti cocugun anne deyisini duydum diyor.
Hani kopek bahceye girdiya onu acikla deyince belki benim bahceye biri getirip agzinida kapatmistir sandalye devrilmis diyor.ben muzik dinliyodum diyor.tuhaf seyler anlatiyor pc zaten komsu cocugun fotolari cikmis.
sakinleştirici falan almıştır bence adam umarım bulunur bir an önce.Kizin babasi adami oldurecek gibi bakiyor.
Yine sabirli adam valla.
Zannetmiyorum ya.Umarım sağ salim bulunur ama benim hiç umudum yok nedense.
bu adamdan mı çıkacak yoksa çok sıkıştırdılar porgramda.Zannetmiyorum ya.
Eger cocugu olmayan biri kacirmadiysa anca oyle yasiyodur bu cocuk.
Valla bu program da komsusunun 5 yasindaki cocugunu bakkaldan gelirken evine alip oldurup sobada yakan kadin-yine ayni avlu icinde yasayan eltisinin cocugunu oldurup sobada yakan kadin gordum onun icin adami isaret ediyor hersey.bu adamdan mı çıkacak yoksa çok sıkıştırdılar porgramda.
Ondan sonrada polis suclu oluyor yok dovdu yok baski yapti zorla oyle ifade verdim oluyor.ahmet cam gibi.Polis gerekli yerde dövüp konuşturmalı! !
Bakalım ne çıkacak sonuç.İz aramasi yapcaklar demekki.