Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olayla ilgisi oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 zanlıdan kayıp kadının erkek kardeşi tutuklandı
Nevşehirin Avanos ilçesinde 1 yılı aşkın süreden beri kayıp olan Tunç Boztepe ve Selda Grösseyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltınaalınan 3 kişiden Grössenin erkek kardeşi tutuklandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kayıp Tunç Boztepe ve Selda Grösseyi öldürdükleri şüphesiyle gözaltına alınan ve Avanos Adliyesine sevk edilen Grössenin annesi Kevser A, erkek kardeşi Sezai B. ve Murat K. savcılıkta alınan ifadelerinin ardından mahkemeye çıkarıldı.
Kasten adam öldürme suçlamasıyla mahkemeye sevk edilen 3 zanlıdan kayıp Grössenin kardeşi Sezai B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, annesi Kevser A. ve diğer zanlı Murat K. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Boztepe ve Grössenin kayboldukları gece kaldıkları bağevinden bulunan kan örneklerinin Sezai Bden alınan kan örneği ile uyuştuğu ve bu nedenle zanlının tutuklandığı bildirildi.
Olay nasıl olmuştu.
Avanosta yaşayan Tunç Boztepe (42) ile iş ortağı Alman vatandaşı 2 çocuk annesi Selda Grösseden (41) 2 Ağustos 2012′den itibaren haber alamayan yakınları, durumu polise bildirmiş, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başta Avanos ilçesi olmak üzere kent genelinde geniş çaplı arama çalışması yürütmüş ancak kayıp kişilerin izine rastlanamamıştı. Nevşehir
nezen olayının adli tıp sonucunu bende merak ediyorum çok. açıklamadı diye biliyorum.
annesi ve babası bu işin içinde net başka yerde aranmamalı bu iş..izlerken sinirlerim zıplıyor.ekrandan çıkıp dövesim var özellikle melehatı
bende aynen
canım hele gülmesine sinir oluyorrum 13 yaşında evladını kaybetmiş
hala gülüyor özllikle dişlerini kırmak istiyorum