- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana olu gibi geliyor .. yazik garibim bide daha yeni ameliyatliymis 9 aylik cocugu varmis
kocasimi yapti abisimi yapti kiza ne halt ettilerse .. allah belalarini versin ..
kizlar ya cok sansliyiz gercekten arkamizda dayanabilecek bi ailemiz var
ne kavgamiz ne gurultumuz var .. ben 9 senelik evliyim ne esimin ailesinde, ne benim ailemde, akrabalar arasi bi surtusmeye bile sahit olmadim bu yasima kadar bunlari gordukce binlerce sukur ediyorum hayatima ..
acıma duygusu olmayan vicdansız insanlardan allah hepimizi korusun
abidin yaptı,yada yapmadı bilememde,nereden vede kim biliyor annen hasta diye götürüldüğünü,duyan varsa niye çıkıp söylemiyorlar
abidin yaptı,yada yapmadı bilememde,nereden vede kim biliyor annen hasta diye götürüldüğünü,duyan varsa niye çıkıp söylemiyorlar
herkeze merhba kac gundur fazla izleyemiyorumda mugeyi yorumlariniz okudum benim anladigim su 3 cocuklu zuhali birileri birilerine evlenmesi icin satmis mi?kim yapmis abiidin kocasimi oluyo?
kardeşi oluyor....
inaniyorum ya peki kim napsin 3 cocuklu bi kadini ki bnce yln etrafda bekar kiz mi yok buyu ihtimal o kizin basina birsey geldi.sinemdende hala ses seda yok degilmi?oda oldu bnce
aamannn sinirlerim bozulduuuu izlemiycem annesi kardeşi düşünmemiş ben burda stres oluyorum banane ondan bundan