- 11 Mayıs 2007
- 7.617
- 225
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy iyi ki söyledin hepimiz saf gibi izliyorduk. Sen ajansta çalışıyorsun galiba.. O kan lekelerini ketçap ile yapıyorlar di mi?
Ayy iyi ki söyledin hepimiz saf gibi izliyorduk. Sen ajansta çalışıyorsun galiba.. O kan lekelerini ketçap ile yapıyorlar di mi?
k.bakmayın ama yine burda saçma bi yorumunuz var yorum yapmadan geçemiyeceğim
ne ajansı allah için belli ki siz hiç birşeyi izlemeden yorum yapıyorsunuz yada tv sizin için inandırıcılığını kaybetmiş
o kadar cinayet çözüldü o kadar kayıp bulundu bunların biri bile ajanstan değil cast hiç değil
size kalırsa münevver karabulut cinayetide ajans hatta cast oyuncular onların hepsi
keşke öyle olsa :gitme: idi
ama giden gelmiyor
HEPSİ GERÇEK
sanırım sende mügenin yanında çalışıyosun
bişi söledim yüz tane yorum yapılmış siz istediğinize inanın bende istediğime inanırım size göre saçma bana göre gerçek benım bilceğim iş ayrıca evet oturup sizler gibi saatlerce değerli vaktimi bu gibi programlara harcamadığım bir gerçek izlediğim kadarıyla bu
ozaman o kıymetli vaktini buralara yorum yazarakta geçirmee
sanırım sende mügenin yanında çalışıyosun
bişi söledim yüz tane yorum yapılmış siz istediğinize inanın bende istediğime inanırım size göre saçma bana göre gerçek benım bilceğim iş ayrıca evet oturup sizler gibi saatlerce değerli vaktimi bu gibi programlara harcamadığım bir gerçek izlediğim kadarıyla bu
insan izlemedigi program için gelip burada niye laf yetiştirir? Konu hep bu tip programlar için gelip kıymetli vaktim vs noktasına gelir.. Sanırsın ki atom parçalıyor hergün gülüyorum böylelerine.. Aşagılamak kolayda Allah kimseyi muhtaç etmesin bu tip programlara. Egitimim entellektüel yönüm zekam kültürüm yerinde olmasına ragmen bu programdan çok şey ögrendim bunu sorgulayabilecek insan da tanımıyorum? Varsa çıksın söylesin?
sen sıkma o güzel canını o benım bılceğim iş konuyu da tartışma haline getirmeyelim
insan izlemedigi program için gelip burada niye laf yetiştirir? Konu hep bu tip programlar için gelip kıymetli vaktim vs noktasına gelir.. Sanırsın ki atom parçalıyor hergün gülüyorum böylelerine.. Aşagılamak kolayda Allah kimseyi muhtaç etmesin bu tip programlara. Egitimim entellektüel yönüm zekam kültürüm yerinde olmasına ragmen bu programdan çok şey ögrendim bunu sorgulayabilecek insan da tanımıyorum? Varsa çıksın söylesin?
sinir oluyorum şu programa ve kesinlikle inanmıyorum ajanstan çağırıyorlar hepsini insanların vicdanıyla para kazanıyolar
sinir oluyorum şu programa ve kesinlikle inanmıyorum ajanstan çağırıyorlar hepsini insanların vicdanıyla para kazanıyolar
ya bırakın canlarım..bu klasik 'ben asla gündüz kuşağı izlemem' muhabbeti..gündüz kuşağı izlemeyince kendilerini çok entel,kültürlü,saygın vs sananlar var ya:))) oyle..
inanma izleme..bize ne?madem inanmıyorsun,madem izlemiyorsun o zaman bu başlıkta isin ne?sen laf at ortalığı karıştır sonra ay bı laf soyledim bin tane yorum yapıldı de!sevmediğin izlemedigin bir şey hakkında niye yorum yapıyorsun?burda bin tane dizi başlığı var,sevmediğim izlemedigim,şimdi ben o konulara girip ay ben bu diziyi sevmiyorum izlemeyorum desem abest olmaz mı?e ne yorum yapıyon kardesim o zaman demezler mı?derler..e aynı şey suan senin için geçerli..
bende bunu anlamıyorum ya..??
komiksin bence..