Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende aynı şeleri düşündüm izlerken tel konuşması oyun gibi geldisinemin annesi rahatsızlanmış hastahanede yatıyo
dna sonuçları açıklanmadı ama bence sanki o na ait gibi geliyo .arayan çocukta telefona bağlanan bence emrahtan şüpheleri uzaklaştırmak için açılmış bi telefon hülyanın üzerinde yoğunlaşmasını istiyo gibi geldi.
ay aynen bencede olay havvada bitio gibi ben olsam programa çıkamam ayılıp bayılmaktan kadın sinsi sinsi konuşuoya hele yan yan bakışları yokmuuu öff diorum onu izlerkenbu havva aynı dilber ya inanamıyorum orda bir kız dedesi kaybolan canım nasıl ağlıyo üzülüyo ama havva 2 yaşındaki çocuğu için okadar üzülmüyor ne saçma alsanaalsanasmile
süpriz filan diyo müge acep ne, delikafadulden ama programin sonunda diyo:umursamaz:
Sizce bu Havva'nın çocuğunun kaçırılma olayının altından ne çıkacak
Bana D. Fırtına olayından çok başka bir olayı çağrıştırıyor,hani bir karı koca vardı Müge Anlı'da onlarında oğlu kaybolmuştu,epey süre olayı irdelemişlerdi de sonrasında çocuk başka bir adamın çıkmıştı,meğer kadın kendi elleriyle çocuğu öz babasına teslim etmiş:bbo:
Havva'nın çelişkili konuşmaları,hamileliğini gizlemesi vs. bende başka düşünceler oluşmasına neden oluyorkafamçokkarıştı
Kimseyi suçlamak,günahına girmek istemem ama belkide istenmeyen birşeyler oldu:uhm:
valla neye ınanacagımı sasırdım artık.
muge kapatırken bır tel aldık ıfade önemlı oldugu için önce emnıyetle paylasmasını ıstıyoruz dedı.
yarın anlatacak bakalım .sınem olayı ıcın sanırım.hadı hayırlısı
öff tatil yüzünden bi sardırdım bu programa, sürekli izliyorum 3 haftadır hiç işim yokmuş gibi. klava:
Sinemin ben çok da mükemmel bi kız olduğuna inanmıyorum açıkçası.
Havva denen kadının da yalan söylediğini düşünüyorum. Kadın sinsi resmen! ağla diyosun ağlıyo, sus diyince susuyo :) hiç çocuğu kaçırılmış gibi değil.
canım bende sinemin cok düzgün biri oldugunu düsünmüyorum ama tabiki böyle biseyi kımse haketmez..sanırım üniversitede okuyan tek güzel buydu okuldakiler hep cirkin herhal herkes bunun pesinde