Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf bu havvanın bakısları benı öldürüyor...
ya eger baska bir erkekle iliskisi var ya bu erkekler ne buluyor bu kadınlardan dilber de öyleydı ya cok kötü tokat atasım var
havva birkaç gün daha gelirse müge bu saçı kestirir kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar aslında belki hatta yüzde doksan dokuz masumlar habersizler fakat tek suçları kendilerini bitürlü ifade edememeleri,kendilerini savunmayı beceremiyorlar.
arkadaşlar aslında belki hatta yüzde doksan dokuz masumlar habersizler fakat tek suçları kendilerini bitürlü ifade edememeleri,kendilerini savunmayı beceremiyorlar.
ya bunu bende düsünüyorum..
ya birde hicbiri düzgün anlatamıyor bir yemek yedıklerı kadın güzelce konustu anlasılır
ama bunlar hic anlasılmıyor ne demek istedıklerı,
daha havva hakkında birsey yazmayacam yazarsam uyarın ya sunun yüzüne günaha giriyorum valla benım günahım yeter bana
ya bunu bende düsünüyorum..
ya birde hicbiri düzgün anlatamıyor bir yemek yedıklerı kadın güzelce konustu anlasılır
ama bunlar hic anlasılmıyor ne demek istedıklerı,
daha havva hakkında birsey yazmayacam yazarsam uyarın ya sunun yüzüne günaha giriyorum valla benım günahım yeter bana
ayrıca kastamonuların hepsi böyle demiyorum fakat nedense bağzı insanlarda böyle saldım çayıra mevlam kayıra durumu var galiba bilmiyorum.
ayrıca kastamonuların hepsi böyle deyorum fakat nedense bağzı insanlarda böyle saldım çayıra mevlam kayıra durumu var galiba bilmiyorum.
evet canım bende bikastamonuluyum ama bukadar rahat degilimmmm
bunun memleketle alakası oldugunu düşünmüyorum heryerden böyle insanlar varr....