- 15 Ocak 2009
- 5.653
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ikon kaç tabii ki de müsaitsen yemekteyize de bak akşam egenin showu var bugün gülersin azıcık :)
kızlar müge anlı yeni bi programa başlıyo ya bu programı bitiricek mi yahu
ayy o kıza çok gıcık oldum ben ya rüyamda dövüyodum kızı
yanımda olsa yapardım yani:))
bu hafız efendi de barlarda diskolarda fink atmıosa bende neyim :icecream::teytey:
yok ya bunu yaz akşamları haftada bi gün yapacak mektubunuz var olayını:ecrin_bebek:
yok canım geçen söyledi mail atmış çok kişi biticekmi diye hayır seneye aynen devam sezonda haftada bir kere akşamları yayınlıycaklarmış bunu
haziranda bitiyor ya programlar eylülde tekrar başlıyor tatlı sert o şekilde bitecek mektubunuz var yanlış anlamadıysam o sezon arasında yaz akşamları haftada bir gün yayınlanacak
Barlarda eller havaya yapiyordur cocuK ozgurlugunu ilan etti baba demin diyorki gel oglum askerligin yaklasiyor seni asker yapicaz cocuk artik hic donmez zaten boyle bir ruh sagligi ile askere onu alirlar mi tedavi edilmesi lazim.Asker olur yarin obur gun cinnet gecirip arkadaslarina ates eder kendini vurur. Boyle ruh sagligina birde piyade tufegi versinler tam olur.Allah esirgesin.Baba kesinlikle bilgilendirilmeli cocugun tedaviye ihtiyaci var
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan saol bebik
çocuğun farklı bir hayatı seçmek istediği belli ama inanılmaz bir baskı altında olduğu da belli bir de üzerine askerlik psikolojisi ben olsam bende kaçardım valla böyle hayat mı olur ne örümcek kafalı insanlar ya
valla çocuğun hayatta olduğu apaçık belli...
tamamen özürlü olmadığıda kesin en azından ailesini bilicek kadar akla sahip kaçıyo yani bilerek isteyerek:dilcikar: