canım aralık ayında olmuş ama bu yazışmalar
allah allahhh dikkat etmemişim...acaba başka ne olduki tv'ye yansıyacak bende şaşırdım şimdibilmiyorumkismile
o zaman bende katılıyorum diğerlerine...bu çocuk harbi kırık kaydirigubbakcemile3 tövbe ya
Takvimden bak Pazartesi olduruldugune gore 25 Ocak ptesiye denk geliyor 26si sali az once kontrol ettim
http://www.facebook.com/topic.php?uid=68846933073&topic=13223
ben de böyle bir tartışma buldum grubun sitesinde...çocuk konuyu açmış diğerleri lafı kapatmışÇok üzgünüm çoook
ferhat orda kusması beni şüphelendirdi iyice
yani bi insan feryat ederken neden kussun
kanın kokusundan kusabilir psikolojikte olabilir
çocupun gözleşr bi başka bakıyo acayip bide
insan halası için o kadar kendini paralarmı
ben onu askerdeki oğlu sandım valla kendini o kadar paraladı
bence o çocukta var bi oyunlar inş çıkar katil
nasıl vahşice yaa insanın kanı donuyo
bşde ölmesini beklemiş kadını orda izlemiş
allahım sen uzak tut sen yardım et
devir çok kötü bide şimdilerde cinayetler çoğaldı
insanlarda allah korkusu sevgisi kalmamış
hepimiz bundan uzaklaştığımız içimn
böle olaylar çoğaldı rabbim korusun
http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=394957204442
ferhatın cinayetten bi kaç gün sonra halay videosu
http://www.ziganalilar.com/haberler/ankara-kecioren-de-esrarengiz-cinayet.html
buda cinayetin hmn sonrası
ferhatın acyip davranışları
ama lütfen biri bana yazsin Allah korusun halanizin basina birsey gelse arada cok büyük sorunlar yoksa bu sekilde aglamazmiydiniz..insan kanindan biri icin aglayamaz mi ay ben mi anormalin cok merak ediyorum..[/COLOR][/I]
ya tamam ferhat suanda süpheli durumda ama neden insan halasi icin kendini paralar mi diyorsunuz yani neden paralamasin gencecik halasi o sekilde ölmüs..ya sadece bendemi bi anormalik var Allah korusun böyle birseyde paralamak ne kelime,aralarindaki iliskide cok önemli,kimisi hala vardir yegenlerine iyi degildir aileden kaynakli sorunlar vardir ölsede birsey hissetmez insan ama bu sekilde ne bileyim kendimi anormal görmeye basladim..ben kusmaya calismasinida anliyorm daha öncede yazdm bazi insalar böyle fazla agladignda bogazinda birsey oluyor ay oda mi tek bende oluyor...ama aglamasini yagirlamak bana agir birsey geliyor o zaman kimse icin aglayamalim öldürülen yedi kat yabanci olsa anlarim ama halasi ölen kisi
yalniz su halay cekmesi olaydan sonraysa cok vahim durum,yine olaydan önce cekilip sonra konulduysa oda vahim insan km koyduysa söyler sildilir cok önemli bisey degil sonucta..ama lütfen biri bana yazsin Allah korusun halanizin basina birsey gelse arada cok büyük sorunlar yoksa bu sekilde aglamazmiydiniz..insan kanindan biri icin aglayamaz mi ay ben mi anormalin cok merak ediyorum..
bu aglamıyo şokta. gibi duruyo.. aman günahını almayım..ferhatın yorumlar ocak ayına ayit yani olaydan 15 20 gün sonrası.
halay videosunun ne zaman eklendiği muamma..
Net değil,bence önümüzdeki hafta falan ortaya çıkar herşey..
bu arada çatalca cinayetinde eşref gözaltındaymış sanırım..
essah mi abowwwwwwwwwwwwwwwwwww:1shok:
neren duydun giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?