damat psikopatmış ya kesin onu eli var bu işte annesi ölmş bir kıza bu işkenceyi yapıyosa ki hamile böyle i insanda vicdan ne gezer , katilde olur herşy de olur ..
müge izleyicilerin mesajlarını nerden okuyor,nereye gönderiyorlar bu mesajları?
yayını tam takip edemiyorum ama korkarım sevilayda işin içinde ben damattan şüpeleniyorum kapıda zorlama yok iz yok damat ortada yok
teşekkür ederim:)
çatalca cinayetinden haber yokmuydu bu gün kızlar ?
uyumuşum ben...
Manisa Mehmet Akif Ersoy Lisesi 1. sınıf öğrencileri, 16 yaşındaki N.Ö. ve Ö.A. ile Halit Görgülü Lisesi 1. Sınıf öğrencisi D.Ç.'den (16), 30 Nisan Cuma gününden beri haber alınamıyordu. Cuma günü okula gitmek için evlerinden ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan kızlar, bugün İzmir'in Bornova ilçesinde gezerken bulundu. Bornova'da devriye gezen asayiş ekipleri, Mustafa Kemal Bulvarı'nda dolaşan kızları Manisa'da kaybolan lise öğrencilerine benzeterek kimlik kontrolü yaptı.
Kontrolde kızların, Manisa'da ailelerinden habersiz evlerinden kaçan lise öğrencileri N.Ö., Ö.A. ve D.Ç. olduğu anlaşıldı. Polis ekipleri tarafından bulunan genç kızlar, ailelerine teslim edilmek üzere İzmir Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Kızların ilk ifadesinde, canları sıkıldığı için İzmir'e geldiklerini söylediği öğrenildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?