evet bir yavaşlık söz konusuymuş arkadaşlara ilettim hallettiler sessiz bir şekilde izleyebiliyorum artık :ecrin_bebek:
Sessiz mi işyerinde olduğunuz için galiba..
siz merak ettiğiniz yerleri sorun biz cevap veririz kaydirigubbakcemile5
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bir yavaşlık söz konusuymuş arkadaşlara ilettim hallettiler sessiz bir şekilde izleyebiliyorum artık :ecrin_bebek:
Sessiz mi işyerinde olduğunuz için galiba..
siz merak ettiğiniz yerleri sorun biz cevap veririz kaydirigubbakcemile5
canim haklisin ben yegenine kocaman adama da yapmaz diye düsündüm..belki hakli olabilirsin ama 14yasta kucuk bir yas degil akli basinda olunmayan bir yas degil birde olaya 6 yasinda olan cocugun tarafindan bakmali ne buyuk bir travma yasadi yillarca yapilan tacizin kinini buyuttu 14yasinda bir cocugun baska bir suru ergenlik sorunu olabilir ama kendinden kucuk birine cinsel tacizde bulunmasi o cocugun ilerki yaslarda sapikliga yatkin ariza bir kisilik olacagina isaret bence 14 yapan 34yasindada yapma olasiligi olacak biri
Çocuğunuza 14 yaşındaki biri tecavüz etse..
"Amannn 14 yaşında ergen olmamış çocuk daha ne yaptığını bilmiyor" mu diyeceksiniz..!!!!
ya kızlar belki biliyosunuzdur şu ankara cinayetiyle ilgili bi bilgi varmı çok merak ediyorum o kadını kim öldürdü
kızlar . ankara cinayetinde eniştenin öldürdüğü söleniyor ..
hatta dediğiniz gibi sevilay ve eşi ayrılmışlar. daha sonra araya aracılar girmiş ve yeniden birleşmişler.
mügenin söylememe sebebine gelince müge onlara kızmış ve yer vermemiş
sölentiler bunlar.....
benimkide az önce geldi..türkiyeden siparis olarak sevgilim gönderdi..insallah gercekten etkisi vardir..cok güzel oldugunu yaziyorlar insallah faydasi olur,hodan da aldm bakalim ikisi nasi olacak yalniz biri yazabilir mi ozon yagini nasil kullacagim
benimkide az önce geldi..türkiyeden siparis olarak sevgilim gönderdi..insallah gercekten etkisi vardir..cok güzel oldugunu yaziyorlar insallah faydasi olur,hodan da aldm bakalim ikisi nasi olacak yalniz biri yazabilir mi ozon yagini nasil kullacagim
Acaba ferhat guney yegeni yusufada mi tecavuze yeltendi muge birseyler Ima etti sanki eee oyle birsey yaptiysa oldurulmus olabilir birde ferhat guney hicte oyle iyi ornek bir vatandas degil adamda heryol var karisiyla kardesi sanki pamuk prensesi anlatiyorlar ben oldurulmesine sasirmadim mugede hala uzerinde duruyor birak polis Devam etsin sen baska onemli kayiplara yer ver