Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kayıp ferhat ölüymüş,yusuf güney polisleri yanıltmıştı,başka kadınlarla ilişkisi var,gitti diyerek

sinopta bulunan kemikler ferhatınmış

birde baba oğul gibiydik diyor

hayır,ölen ferhat güneyin yeğeni

muhtarda yalancı,köydeki herkes konuşuyor onun haberi yok

müge dediya öldürülme sebebini ben biliyorumda burda söylemiyim itham olur
çirkin bişey diye .bilen varmı bahsedildi mi daha önce

sanirim ferhat 14 yasindayken 6 yasinda bir akrabalari olan bir adama birsey yapmis taciz gibi yusufun dayisi bu adam o öldürdü diye düsünüyor..

arkadaslar simdi müge cok utanc verici cok kötü filan diyor ya ferhatin 14 yasinda yaptigi birseye,tabiki cok kötü ama o yaslarda henüz ergenlik caginda meraklari olabiliyormus o yasta erkeklerin hani direk o yasta bir cocugua sapik denilmesi dogrumu..belki müge o zaman demedi ama su kelimeyi kullandi mesela yusufu kimse uyarmadimi o zaman böyle birsey yapti ferhat belki sanada yapar diye dedi..ben 14 yasindaki birini cocuk olarak görüyorum tabiki yaptigi güzel degil ama ergenlige henüz girmemis birinin yaptiklari o andir diye düsünüyorum ilerde illa bunu yapacak diye birsey yok bilmiyorum haksiz olabilirim ama orda yegeni icin onada yapar diye kimse uyarmadimi demesini yadirgadim..

ben bu ferhat guney olayinda su testisi su yolunda kirilir diyorum adam saglam pabuc degil her yol var karisiyla kardesi sanki kanatsiz melekten bahsediyorlar boyle pis islerle ugrasmanin insan kacakciligi yapan birinin kaybolmasi bence cok anormal degil kimbilir komlerin umatlarinin tacirligini yapti milletin umutlariyla oynadi ayrica kizlar kayseride ki cocuklardan haber alindii mi

belki hakli olabilirsin ama 14yasta kucuk bir yas degil akli basinda olunmayan bir yas degil birde olaya 6 yasinda olan cocugun tarafindan bakmali ne buyuk bir travma yasadi yillarca yapilan tacizin kinini buyuttu 14yasinda bir cocugun baska bir suru ergenlik sorunu olabilir ama kendinden kucuk birine cinsel tacizde bulunmasi o cocugun ilerki yaslarda sapikliga yatkin ariza bir kisilik olacagina isaret bence 14 yapan 34yasindada yapma olasiligi olacak biri

Çocuğunuza 14 yaşındaki biri tecavüz etse..
"Amannn 14 yaşında ergen olmamış çocuk daha ne yaptığını bilmiyor" mu diyeceksiniz..!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…