• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

patronuna senet ımzalayan kız bır yandan uzulduuumm bır yandan da akılsızlıgına doymasııın dedım...
nıye senetı ımzaladın dıyo muge,kızda dıyor kı ona guvendım... guvenle senet ımzalamanın ne alakası var yaww... her ılıskıde cıftler senet ımzalıo sankı...

patronunun ahı tutmuştur çolumuz çocuğumuz var evlerden ırak kadının bi dediği bi dediğini tutmuyo gıcık oldum :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::oklava::oklava:

o gün eşim işten geldi sabah tabii tv geceden açık atv de ben uyuyorum.
neyse gözlerimi bi açtım gülmekten katılıyorum...
yalnışmı görüyorum dedim uyku sersemi yoook....
anam o peruk neydi öyleeeeeee....
sanırsın adam bere takmış :roflol::roflol::roflol:
sabah sabah iyi geldi bana güne gülerek başlamak alkisalkisalkis

adam ne tuhaf deilmi. bir yandan aciyorum bir yandan kiziyorum. muge de her an cildirabilir. hele rahmi beye bayiliyorum cok komik....

o kafasindaki ayri canli bir varlik , heran saldirabilir isirabilir dikkattttdelikafadulden
adamin hareketleri normal degil, karisi gitdikten sonrami böyle oldu yoksa böyleydiyde kadin bu yüzdenmi gitti:bbo:
o cocuga yazik:gitme: , niye cikmis ki mügeye

çok gıcık bu adam,iyi niyetten aradığınada inanmıyorum,çok agresif birisi

benim adım kadir ulenn deli kadirr ayyyyyyyyyyy bu adam baydı artık gerçeği söyleyene bile tersliyouyuz:mymeka::mymeka:

ne mutlu,inşallah çocukta biran önce iyileşir

Eşimi uyardım sabah:
Bak aşkım akşama saçlarını bu model yapmazsan almam seni eve.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü lülülülülülü

Eşimi uyardım sabah:
Bak aşkım akşama saçlarını bu model yapmazsan almam seni eve.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü lülülülülülü

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden alma kız ayyyyyyyy kadın delimi de bu adamın yanına gelsin bırak kalmayı 1 saatliğine bile dayanamam ters kesin adam kadını öldürür gururuna çok dokunmuş belli kadının yaptığıda iyi değil :hulya::hulya::hulya::hulya:

hele şükür ayşe hanım çıktı

Back