Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

patronunun ahı tutmuştur çolumuz çocuğumuz var evlerden ırak kadının bi dediği bi dediğini tutmuyo gıcık oldum :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:

o gün eşim işten geldi sabah tabii tv geceden açık atv de ben uyuyorum.
neyse gözlerimi bi açtım gülmekten katılıyorum...
yalnışmı görüyorum dedim uyku sersemi yoook....
anam o peruk neydi öyleeeeeee....
sanırsın adam bere takmış :roflol::roflol::roflol:
sabah sabah iyi geldi bana güne gülerek başlamak alkisalkisalkis

adam ne tuhaf deilmi. bir yandan aciyorum bir yandan kiziyorum. muge de her an cildirabilir. hele rahmi beye bayiliyorum cok komik....

o kafasindaki ayri canli bir varlik , heran saldirabilir isirabilir dikkattttdelikafadulden
adamin hareketleri normal degil, karisi gitdikten sonrami böyle oldu yoksa böyleydiyde kadin bu yüzdenmi gitti:bbo:
o cocuga yazik:gitme: , niye cikmis ki mügeye

çok gıcık bu adam,iyi niyetten aradığınada inanmıyorum,çok agresif birisi

benim adım kadir ulenn deli kadirr ayyyyyyyyyyy bu adam baydı artık gerçeği söyleyene bile tersliyouyuz:mymeka::mymeka:

ne mutlu,inşallah çocukta biran önce iyileşir

Eşimi uyardım sabah:
Bak aşkım akşama saçlarını bu model yapmazsan almam seni eve.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü lülülülülülü

Eşimi uyardım sabah:
Bak aşkım akşama saçlarını bu model yapmazsan almam seni eve.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü lülülülülülü

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden alma kız ayyyyyyyy kadın delimi de bu adamın yanına gelsin bırak kalmayı 1 saatliğine bile dayanamam ters kesin adam kadını öldürür gururuna çok dokunmuş belli kadının yaptığıda iyi değil :hulya::hulya::hulya::hulya:

hele şükür ayşe hanım çıktı

sıktı bu adam,daha ne denirki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…