Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ben inanmıyorum arkadaşlar o sitede yazılanlara..sevilayın kocası ve sevgi hanımın kardeşi yaptı diyorlar..hangi arada 2 günlük damatla kadın iş birliği içine girdi ..öyle olsa müge söylerdi..eskişehirdeki tefeci adamdada çocukları öldürdü dediler ama müge yalanladı sonradan..müge söyler ortaya çıkınca arkadaşlar..

kızlar sevginin katili damadı değil eniştesiymiş. hatta karısınıda şüpeliler arasına almışlar.
ankarada konuşulan bunlar . hatta yakın köylüleri tarafından sölenildi bu bu gün fransadaki enişte yani. tutuklanmış bile bu günnn

aaaaaaaaaaaaaa oyle mi :1shokazartesi muge kacirmayim ben. cok heycanlandim delikafadulden

o enişteyi telefonla yayına bağlamışlardı adam o tarihte türkiye değildim demişti şimdi katil o muymuş..eğer oysa bu kadar zaman geçtikten sonramı bulunuyor çok geç bence havaalanında görüntüleri vardır sonuçta bilet almıştır..şimdiye kadar neden bulamamışlar..

kizlar farkindamisiniz muge ne zaman kotu bir haber vercek olsa hep boyle yapiyo

ahhhhh ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh ahhhhhhhhh ahhhhhhh

sinir oluyorum boyle yapinca hemen sesini kisiyorum televizyonun.

bi cözüleydi su rahmetli sevginin olayi ((

kızlar benim eski oturduğum ev sevginin eviyle arasında 1 cadde var......
onun yakın köylüleride buralarda oturuyorlar.........
bende onların yalancısıyım yani anlayacağınız..:1ninca::1ninca:
ama her evinin önünden geçtiğimde içim ürperiyor buda bir gerçekeyvahedigeldismile:gitme:

ne insanlar var bırak kafan kel olsun bu ne rezil bi sactııı ay pardon perukohaoldumsmile
seviyormuş karısınıda ay yazık kadın neye gitikii 30 yılık evli kadın neden gitsin ara sıra bakyorum nete sevgi çineyetini anlatır diye mugee
anlatmadı demi kıslarrrrrCADIARZU

yok anlatmadi sevgiyi. demmekki oyle bisey yok. muge defalarca mail gonderdim okumadi sinir oluyorum ya. su sevgi cinayetinde en azindan bir aciklama yapsa rahatlicam. oyle bisey yok desin ya en azindan varsa bile

kizlar aradim oyle bisey yokmus. kadin dedi ki "sevgi aslan cinayeti daha bir cozume kavusmadi"

yok anlatmadi sevgiyi. demmekki oyle bisey yok. muge defalarca mail gonderdim okumadi sinir oluyorum ya. su sevgi cinayetinde en azindan bir aciklama yapsa rahatlicam. oyle bisey yok desin ya en azindan varsa bile

canim sen zaten aramamis miydin?yani cözüme kavusmadi demisler ya,mahalledekiler bence sadece öyledir böyledir diyor yoksa müge kesin söylerdi,snada demisler iste cözüme kavusmadi diye

canim sen zaten aramamis miydin?yani cözüme kavusmadi demisler ya,mahalledekiler bence sadece öyledir böyledir diyor yoksa müge kesin söylerdi,snada demisler iste cözüme kavusmadi diye

evet canim oyle de. bu sefer mahallede konusulanlari gorunce daha da meraklandim. dedigin gibi heralde kulaktan dolma haberler olsa gerek

adam peruk takmis ya. ne tuhaf duruyokaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bi peruğu komik gerisi berbatboshayallersmile

patronuna senet ımzalayan kız bır yandan uzulduuumm bır yandan da akılsızlıgına doymasııın dedım...
nıye senetı ımzaladın dıyo muge,kızda dıyor kı ona guvendım... guvenle senet ımzalamanın ne alakası var yaww... her ılıskıde cıftler senet ımzalıo sankı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…