Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

esmer güzeli ankara cinayetini müge birakmadi aile gelmedi..zaten geldikleri zamanda pek birsey söylemediler ona buna yok öyle degildir dediler..en sonda dayanamadilar söylenenlere,sevgi hanimin kayinbabasi kimse gelmese ben gelirim diyordu,fakat en son sevgi hanimin kizkardesi birsey dedi kocasinin dedigi birseyi ama sonra yok ben öyle demedim dedim.geri herkes ailesini düsünüyor dedi kiz kardes icin kocasi döner diye dediler ne yapalim dediler ve sonrada hicbir sekilde cikmadilar..
sonucta müge degilde onlar birakiyor...
peki bu antalyada cineyatindekiler neden bugün yok

sevgi aslanin katili buLunmus diye okudum hani su ismi yasak xxxxbook varya orda mügenin resmi sitesinde

o fransada yasayan herigin karisiymis dayak yiyen hani ((

SZN_58 canm sen deyince baktim ankaradan biri yazmis,cocuklari okuldan arkadasiymis öyle bir söylenti diye ay eger dogruysa nasil öldürür kiz kardesini ya inanmiyorum,derdi neymis ya

ya aslnda söyle düsününce bir bayansa yapan evden cikmasi daha kolay olur üstünü degistirir cikar birde kizkardesiyse ee benziyorda kimse görmeden cikar ay dogruysa artik ne diyecegimi bilemiyorum

sevgi aslanin katili buLunmus diye okudum hani su ismi yasak xxxxbook varya orda mügenin resmi sitesinde

o fransada yasayan herigin karisiymis dayak yiyen hani ((

aaa gerçektenmi
çok ama çok şaşırdım acaba buğün söylermi müğe
niye öldürmüşki.
bizim çevremiz akrabalarımız yapmaz diyorlardı
kızkardeşleri yapmış haa.

kızlar günaydın varmı yeni bişiler bugün izleyemiyorum yazarsanız çok sevinirim sevgi hanım olayınıda çok merak ediyorum.

anlamadm yine orda biri yazmis ayni mahalledeyiz kiz kardesi ve yaninda biri varmis kim oldugunu arastiriyorlar diye,ama dogru olsa mügede cikardi..
ayrica bu antalyada öldürülen erzincanli cocugun ailesi nedne iki gündür yok

ya varya sinir oluyorum ya aciklama yapmadan insanlari gonderiyorlar. bizde meraktan catliyoruz........ ekran basinda. nurten in oglu ahmet yok, ankara cinayetinden kimse yok, antalyada ki barisin ailesinden kimse yok, catalca dan kimse yok...... ya madem cikartmiyorsunuz bir aciklama yap be muge.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…