Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ankarada öldürülen kadnın katili bulundumu hangi semtte olmuş apartmanda kimse kimsenin sesini duymuyoki 6 yıl önce 5.kattaki komşu kızını merdivenden düşürdü kimse çıkıpta ne oldu demedi

bence bu işin içinde komşu var
başka yolu yok çelişkili konuşmaları çok
hiç birşeyt duymadım diyo külliyen yalan
o kadar olay olmuş

bu komşunun ifadeleri karakolda doğru söyler mahkemede şaşar gibi oldu.aynen nihal gibi her defasında farklı ifade vermiş.mügeninde söylediği gibi cinayet anlarında uyumakta moda oldulmaz:

valla şahsen bizim üst kattakiler öksürse ben bizim evde biri öksürdü sanıyorum o derece duyuluyo herşey...ama komşulukta eskidenmiş şimdi herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyo ...geçen yıl benim evime hırsız girdi.girmeden önce bütün binadaki kapıları dinlemiş üst komşu hırsızın kapısını dinlediğini görüyo delikten hatun eline oklava alıp bekliyo polis aramak aklına gelmiyo kendi başına oklavayla haklayacak adamı sanki sonra hırsız tabiki bizim ev boş bize giriyo ...orda polisi arayıp haber verse karakol 5 dk msafede yani ama duyarsız bi milletiz...dün akşam eşim geldiğinde elektrik yoktu kapıyı açmadan kim o dedim aşkım benim dedi parolayı söyle dedim seni seviyorum aşkım dondum aç dedi yinede tereddütle açtım:)belki sesini taklit ediyo falan diye.....paranoyak oldum iyice

bu meryemde kesın bır sey var taziyeye gitmiş karısı ölen adamdan terlıklerını sormuşşş müge niye taziyede terlıklerını sordun dedıgındede DELıL olabılırdı dedı bu kadın konustuca batıyor

aman ne terlik mis bu
komsu konustukca batiyo , insan söyledigi yalanlardan utanir insanlari safmi saniyor :mymeka:
cok akilli saniyo bu kadin kendinisempatiksalakcinni:dilcikar:

Evet ya kadın inanılmaz ayrıntıları anlatıyo bu kadar dikkatli bi kadın koskaca cinayet işlenirken sadece ıh sesi geldi diyor, gerçekten çok şüpheli konuşuyor bence, Ayrıntılarıda sanki bi kağıda yazmışta okuyormuş gibi anlatıyor, kendini akıllı sanıyor ama bu tarzda davranışlarla kendini ele veriyor bence..

Üfff.terlikte amma uzadı..o ben giymedim diyo..öbürü giydi diyo..
Komşu da ukalalık had safhada..Polise verdiği ifadenin değiştirildiğini söylüyor..
Yuh yani polisin işi bitti de ,o kadar insanın içinde onun ifadesini değiştirecek..
komşuda bi numaralar var..sakladığı bişeyler var..

herkes yalancı meryem doğrucu...........

ahh yavrum çok ta güzel bir çcukmuşmafoldumben

necmi beyle oğlunun görüntülerini izlerken kendimi tutamadım çok fena oldum kızlar ağlamaktan öldüm yaa inşallah çıkar hainler ne istediniz bu masum çocuktan

nihal şirretliğini ordada göstermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…