Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ayy yavrum benim ya gerçekten çok üzüldüm allah kahretsin o kzıda çocuğuda kızlar müge neden bişey demiyo anlamadım ben

cahil yasta ask yasadi iste ne yapacagini bilemedi...hemen intihari düsündü...anneye babaya gidipte paylasacagi yerde...cocuklarimizla iyi gecinmeliyizki bize her derdini anlatsinlar ..off offfffff..cok korunc hergün biri öldürülüyo anlam veremiyorum ben buna...utaniyorum inanin kendi milletimden..adi ney bunun ...

kızlar neden müge olayı paylaşmadı en azından biraz çıtlatması gerekmezmiydi anlamadım ben programda bitti

evet ya hic söylemedi birsey...ama bir ara dediki yarin paylasirim dedi agladigi anda...ama daha sonra alt yazi gecti aliyle son dakika haber birazdan diye yazi vardi ... konular uzadi heraldeki paylasamadi ..sabah daha baska olur ve ddaha cok aciklar ne oldu nasil oldu otopside neler cikti diye...allah anasina sabir versin yaa cok büyük bir aci cokkk...offfff

yaaa bu mügede çok uyuz resmen ölüden reyting çıkarıyor bence yarına sakladıki insanlar merak etsin izlensin hayret bişey yani en azından bişey diyebilirdi az sonra yazdılar sonrada bişey demediler

ben bişeyi kaçırdım kızlar müge birdenmi ağlamaya başladı aliyle ilgili haber mi var dedi

selam kızlar bende çok büyük müge anlı hayranıyım
gerçekten ali acaba intiharmı etti yaa çok üzüldüm
aile için ne kadar büyük bi acı

ayyy çok üzüldüm yaaa değermiydi ne güzelde çocuk bir kız için canına kıymaya allah ailesine ve yakınlarına sabır versin alıp hastaneye götüremezler savcı ve jandarma gelmeden rapor tutulması gerekir benim babanemde allah rahmet eylesin bir sabah vakti deniz kenarına gitmiş dedemim bizdemi diye sormasıyla merak edip aramıstık annemlerin evi denize çok yakın olduğundan deniz kenarına bakmıstı babam ve cesedini kumsala vurmus bir vaziyette bulmustu sadece deniz götürmesin diye biraz çekmişti savcı ve jandarma gelmeden hiç bişey yapamadık öyle bekledik ölüm sebebi denize bakarken kalp krizi geçirip denize düşmesiymiş diye bilgi verildi tam bilmiyoruz şizofren olduğu için intihar ettiğni düşündük allah kimsenin başına vermesin

yaaa bu mügede çok uyuz resmen ölüden reyting çıkarıyor bence yarına sakladıki insanlar merak etsin izlensin hayret bişey yani en azından bişey diyebilirdi az sonra yazdılar sonrada bişey demediler

Müge daha ailenin haberi olmadığı için haberi vermemiş olabilir.Aileye oğlunuz hakkında bir gelişme var gelin demişlerdir tahminen.

yarına sakladılar çünkü haberi alır almaz müge anlı ağladı ya bu arkadaşlarıda varya nasıl arkadaş böyle çocuk intihardan bahsediyo niye ailesine haber vermiyolar endişeye kapılıp nasıl göz göre göre onu ölüme terkediyorlar nasıl kızdım yaaaa haber verselerdi şimdi yaşıyordu o çocuk olmaz olsun öyle arkadaş

17 yaşında aşk intiharı
Falezlerden atlayıp intihar etti, cesedi 24 gün sonra kıyıya vurdu

08.02.2010 13:08
Antalya'da kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki Ali Canbolat'ın cesedi 24 gün sonra kıyıya vurdu. Günlerdir oğlunu arayan baba Mustafa Canbolat'ın daha önce programına katıldığı ünlü sunucu Müge Anlı da, Ali'nin ölüm haberini alınca canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

Soner ÖZCAN-ANTALYA-AHT

Antalya'da kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra ortadan kaybolan 17 yaşındaki Ali Canbolat'ın cesedi 24 gün sonra kıyıya vurdu. Günlerdir oğlunu arayan baba Mustafa Canbolat'ın daha önce programına katıldığı ünlü sunucu Müge Anlı da, Ali'nin ölüm haberini alınca canlı yayında gözyaşlarını tutamadı.

'İNTİHAR EDECEĞİM' DEMİŞTİ
Antalya'da yaşayan Ali Canbolat, 15 Ocak'ta kız arkadaşı G.G. ile tartıştıktan sonra ortadan kayboldu. Açık Öğretim Lisesi'nde okuyan genci bulabilmek için ailesi ve arkadaşları seferber oldu. Polisin arama çalışmaları sürerken, ailesi de Ali'nin fotoğraflarından bastırdığı afişle sokak sokak dolaştı ancak bir ipucu elde edilemedi. Oğlunun bir konfeksiyonda tezgâhtar olarak çalışan sevgilisi G.G. ile tartıştığını anlatan Mustafa Canbolat, "Oğlum, kız arkadaşının, en yakın arkadaşı H.S. ile ilişkisi olduğunu öğrendi. Bu nedenle kız arkadaşıyla kavga etti ve bunalıma girdi. İntihar edeceğini söylüyordu. Sonra aniden ortadan kayboldu" dedi. Çaresiz baba, son olarak Müge Anlı'nın programına da katılıp oğlunun bulunmasını istedi.

CESEDİ AĞACA BAĞLADILAR
İntihar ettiğinden şüphelenilen gencin cesedi, 24 gün sonra dün Konyaaltı sahilinde bulundu. Dev dalgaların kıyıya vurduğu, tanınmayacak haldeki cesedin üzerinden Ali Canpolat'ın kimliği çıktı. Dalgaların sürüklememesi için önce iple bir ağaca bağlanan ceset, polis tarafından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SUNUCU DA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Oğlunu arayan baba Mustafa Canbolat'ı geçtiğimiz hafta canlı yayına çıkaran Müge Anlı, dünkü programda Ali Canbolat'ın cesedinin bulunduğu haberini alınca gözyaşlarını tutamadı. Cesedi bulunan Ali Canbolat'ın, falezlerden denize atlayarak intihar ettiği belirlendi. Soruşturma sürüyor.

bu çocuğa gerçekten çok ama çok üzüldüm yavrum ahh değermiydi gencecik yaşamnı sonlandırmaya bak o kız hayatta evlenecek allah kahretsin o kızıda arkadaşınıda mekanın cennet olsun canm benim:gitme:

demekki o gün kendini atmış denizee
hakkaten
bu yaşlarda hakkaten başka aşık olamıcaz falan gibi geliyo
ama öyle deyil
bunu yaşayıp göremedi
üzüldüm inann
allah rahmet eylesin

inanmıyorum ya ali ölü bulunmuş ızleyememıstım bugun çok üzüldüm o kızada arkadaşlarınada yazıklar olsun aıleye bır haber verır ınsan cocuk soylemıs ıntıhar edıcem dıye değermiydi be yavrum o haysiyetsiz kız için allahım aileye sabır versin mekanı cennet olsunn yazık çok yazıkkkkk ya haticeden haber varmı? oda ölü bulunacak bence kaç gündür bi haber olmazmı yalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…