Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aman allahım ya bu ne şimdi tüh yazık oldu gence
herhalde çok kötü bulundu ki müge kendini tutamadı
çünkü müge burada ne canilikler görmüş ama bu kadar kendini salmamıştı...
daha kesin bir şey kızlar.tahmin sadece.sanırım ölü bulundu müge ağladı çünkü,aile antalya gitti.belki o değil teşhis yanlış çıkacak.bakalım kesin değil ölü bulunduğu veya bulunduğu.
Adı geçen haber ajansının internet sitesine bakıyorum ama haber geçmediler daha,ne oldu acaba yaa üff,kötü haber olduğu kesin sanırım bu kadar ağladığına göre.
evet bende bakiyorum haber sitesine ama henüz birsey yok..gecen bursadaki kücük cocugun ölü bulundugundada aile gidince aciklayacam dedi..o yüzden bugün birsey demez ama haber sitelerinde yazar..ya öldürmüslerse cok kötü insan kime güvenecek ama intihar ettiysede kötü bir kizin icin deger miydi? ya zaten hic ses soluk yoktu gören yoktu gören olmaynca sonu pek iyi bitmiyor malesef
Antalya'da, 24 gündür kayıp olan 18 yaşındaki Ali Can Polat'ın cesedi, Konyaaltı Beach Park 5 No'lu plajda sahile vurdu. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edilen ve polise bildirilen cesetle ilgili olay yerine gelen ekipler inceleme yaptı.
Üzerinden kimliği çıkan Ali Can Polat'ın cesedi, Antalya'da sabah saatlerinde başlayan şiddetli fırtına nedeniyle yeniden denize sürüklenmemesi için olay yerine gelen ekipler tarafından sahilde bulunan bir palmiye ağacına iple bağlandı.
Ceset otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ali Can Polat'ın 24 gün önce kız arkadaşıyla kavga ettiği için evden ayrıldığı ve o günden bu yana haber alınamadığı belirtildi.
yani bi insan öldürülürken sadece aaa diyemi bagirir yoksa imdat kurtarin beni , adam öldürüyolar diyemi
öldürülen insanin feryadi cok siddetli olur bunu nasi duymamazliktan gelir komsular anlamiyorum
bacalarda kiriliyo , insan bi zile basar hic olmadi noluyo diye:umursamaz:
allah allah yaa ne aci bende arastirdim haber sitelerinde evet maalesefki ölü bulunmus...offfffffff ....cokk aci yaaa ..annesi ne halde acaba su an söylememislerdir yolda ..gidince tespit edecek aman allahim..kimsey böyle aci göstermesin yaradanimmmmmmmmmmm
hayir söylemedi daha ama söylicek heralde alt yazi vardi aliyle son gelisme birazdan diye... illaki aciklar nasil ne sekilde bulundu diye ...yavrum yaaaa offf...agaca baglamislar firtina alip götürmesin diye .(((