• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

mugede bi konuyu acıyor gerisini bitirmeden kaptyorrrrr
çatalçaya pek bi onem verdiii bakım hayırlısııııbilmiyorumkismile
bügün hatiçenin annesine çok üzüldüm ALLAH yardımcı olsunnnn:Saruboceq:

mugede bi konuyu acıyor gerisini bitirmeden kaptyorrrrr
çatalçaya pek bi onem verdiii bakım hayırlısııııbilmiyorumkismile
bügün hatiçenin annesine çok üzüldüm ALLAH yardımcı olsunnnn:Saruboceq:

konuyu bitirmek mügenin elinde degil canim bi yere kadar konuyu ele aliyo bi süreden sonra emniyet kesiyo olayi ip uclari cogalinca. haticede kesin yasamiyo bence annesini görünce dayanamiyorum ne kadar kiloda vermis kadin üzüntüden:(

hatice bulundumu hangi polis susuyomuş

bulunmadı canım hatıceyle sevgılısını arabaya alan kısı polısmış o ve sevgılısı ıkısıde susyorlar ortak calısmıs olabılırler ben yasadıgınada ınanmıyorum ama umarım yanılıyorumdur annesı her konusmaya basladıgında aglıyorum ya cok uzuluyorum umarım yasıyodur:1no2:

kızlar bugün rüyamda kayseride kaybolan çocuklardan türkanın bulundğunu gördüm,diğerlerinede ulaşacğız deniyrdubilmiyorumkismile

catalca olayinda kesin nihalin parmagi var ama o kadin niye cikmiyo canli yayina
studyoda gorsek yuz ifadesinden daha iyi anlariz ama o kesin isin icinde
ilk ben esrefden suphelenmistim ama artik oda masum gozukuo
sanki uvey anneyle iliskisi var diye tahmin etmistim
hatice olayindada neyzaikki olu buluncak o cocuk
cunku buzamana kadar biri gordum derdi ne bilim allah yardimcisi olsun ailesinin

sukrandada dilek kesin o ahmetle iliskisi vardi hem dilek kac aylik hamile
hamile kaldiginda sukran hayattamiydi
yoksa sukran oldukten sonrami hamile kaldi
neyse severek izliyom mugeyi
ablamla konusup yorum yapioz
artik yorumlarimi buraya yazarim
sabahi iple cekiorum

günaydın hanımlar
inşallah olayların çözüldüğü kayıpların bulunacağı güzel bir hafta olsun amiiinnn

sanırım ali ölü bulundu. ne zamandır izlemiyordum.müge aldı haberi ağlıyor.açıklarlar birazdan

kayip aliyi konusuyorlardi reklam arasindan sonra aileyi antalyaya yollamislar mügede aglamaya basladi galiba cocuk ölü bulundu

aile antalyaya gidince söylecekmis iha muhabirine tesekkür etti..sanirim o haber yapmis bilemiyorum..ama müge iyi dayandi kac gündür böyle sanirim ölü bulunduda intihar mi etti yoksa öldürüldümü orasi belli degil

Back