Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

keswinlikle öldrülmüştür, ka ay parasız yaşamaz bu insan

müge arif beyi ve rahmi özkanı çok fazla azarlayınca çok itici gelmeye başladı bana . saygısızlaşıyor kadın... bence artık raitingi de eskisi kadar yüksek değil...ben oldum dememeli... kimse vazgeçilmez değildir. bence biraz laflarına dikkat etmeli. kendini toparlamalı...

ay allah korusun ne kadar kötü bu şüpheler

özelliklede arif hocanın lafını kesiyor.
buğünkü olayda anne damadımı daha çok seviyorum dedi ya
orda arif verimliyi dinlemek
isterdim sonuçta tespitleri doğru.

ama müğe konuşturmadı önce benim çoçugum dedi durdu.
bilmiyorum buğünki tavrı çok hoşum gitmedi.

aynenn bende sinir oldum adamcağızı konuşturmadı ayrıca rahmi beyide azarladı gıcık oldum:1closedeyes::dilcikar:

bebek olayıda var
bencede çoçukları değiştirdiler ama
başka doğum yapan olmamış
hemen dna testi yaptırsalar
herşey ortaya çıkar aslında
.

bazen bende izleyince sinir olmuştum özellikle arif verimliye söz hakkı vermiyor vermemek için çmekirip duruyor kendisi psikologtu kendisi avukattı madem konuşturmayacaktı programına neden çıkartıyor ben arif verimlini söylediklerini çok doğru buluyorum tam dinleyecekken ya reklam var diyor yada kendi lafı alıyor konuşup duruyor kendi hayatı çok doğruya milleti düzeltecek nasihat vermeler falan kendide eşinden ayrılıp çocuğunu göstermiyor diye haber olmuştu önce kendini düzeltsin daha inandırıcı olur arif verimli için izliyorum çoğunlukla izlersem

kesinlikle katiliyorum tum soylediklerine.noktasindan virgulune kadaropuyorumnanaktan bende çok kiziyorum mugeye kendini birsey saniyor.arif hocayi susturunca deli oluyorum yalaelaelaelaelae.adamin konusmasina izin vermiyor bir dakika hocam deyip kendi konusuyor çok bilmis hanim.yakinda ayrilirlar bence arif hocayla rahmi bey.onlar giderse kesinlikle izlemem sahsen:umursamaz:.bide geçen gun rahmi beye kizdi ya kimse soylediklerimi çarpitmasin diye deli oldum.hem diyor haklida olsa haksizda olsa benim çocugum da benim çocugum rahmi bey haksizda olsa olur mu deyincede delleniyor hanimefendi.çok ukala su muge.sanirim psikolojik bir durum.reytingleri yukselince bi haller oldu herkez onun aklina çok merakli o yuzden izliyor saniyor galiba. surekli ben olsam soyle ,ben olsam boyle,ben ben ben.kendine bir ayar çekmesi lazim, davranislari hiç hos degillmaz:

rahmi beyle arif verimli ayrılmazlar programdan daha önce çok defalar müge anlıyla arif verimli tartıştılar tabiki mügenin yine arif verimlinin üstüne gidip herşeyi ben bilirim havalarına girip konuşturmaması yüzünden oluyor çoğunlukla arif verimli psikolojiden anladığı için çoğunlukla susup söz verilirse çoğunlukla konuşuyor rahmi bey avukat olması nedeniyle yüksek sesle konuşuyor müge onu fazla bastırıp susturamıyor .

babam yilbasi tatilinden dolayi evde bikac gündür izliyor onunda dikkatini cekmis arif verimli ye davranisi ona mail yazacakmi mügeye yani ama dedim babacim bosuan zahmet etme yaziliyor ama onlari dikkate almiyor diye,birde o programi nasi kapamak öyle diyor isnan bir veda eder diye yok rekmlardan sonra görüsürz diyor ama yok ortada diyor tabi babam alisik degil ama biz alistik mügecinin bu hallerine

asrif bey çok ciddi duruyor birisi demişya suratını ekşitiyor diye,muge yalakalık yapar gibi sordu,oda ben bütün gün dinliyorum dedi kıyamam ben ona,ben olsam mugeye yuz vermem programada bikaçgün gelmem

bu adamda takmış kafayı 3 harflilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…