Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

canım cinayetin haberini veren sitelerdede yorumlar var gülizar hanım suçlu diyen ama bilmiyorum ya alın yazısımıdır nedir ben çok üzüldüm kadına yanlıştı evet ama onu bu duruma sürükleyen olaylar vardı belkide tehditle evlendi yazık keşke sağ bulunsaydıda anlatsaydı:gitme:

ay yaaa şengül ne kadar iyi niyetli ne kadar masum yaa
hanımefendiliğini sürekli koruyor.
mahallelide ne iki yüzlü haklı sebep gösteriyorlar parasını vermemişte ondan yapmıştır diye...
pes ya pes vallahi...

ayyy yazıkk hala koku varmış oralarda bu polis hiçmi bağevinde arama yapmadı,banyoda kan izlerini özel sıvıyla bulabilirlerdi anlamadım gitti poşetler bile ortalıklarda:1shok:

ya bu müge hanım da 3-4 gün hoşçakalın dedi yine bıraktı devam edicez diyo bu kadarmı zor yarın görüşmek üzere hoşçakalın demek

gülizarın konusunu aylarca takip ettim bir hafta programı izlemedim kacırmısım hepsini cok kızıyorum kendimeeeeeeee

nesrincim ayni seyi bende yazmistim tabiki kimse o sekilde ölmeyi haketmiyor ne olursa olsun ama sunu demeden de yapamiyorum evli bir adamla kocasinin yegeniyle nikah yapmis..hep ne deniliyor yuva yikanin yuvasi olmuyor ben tastanin karisina üzülüyorum cocuklarinada tabi ki..
gülizar hanimin kardesleri bile o kadin icin melek diyorlar..iste bu dünya böyle ne kadar iyi oluran tepene o kadar binerler

Taştan bir derneğin başkanıymış ya..o dernek üyeleri falan onlar..
Bir de baldızı..Yani yalakaları..Hala yoğurdum ekşi demiyorlar..
Pes ki ne pes..

Kadının ne bilezikleri oratda ne parası..hem herşeyini almış hem öldürmüş..
Firavun suratlı adam..
Millet, Gülizar ın kocasının ölümünden bile kuşkulanıyor..Taştan ın parmağı vardır diye..
Acaba adam nasıl ölmüş..

bir insan nasil bukadar canilesir anlamiyorum öldürdün hadi parcalamak neyin nesi birde alti ay hicbirsey olmamis gibi normal hayatina devam etmek bu nasil bir psikolojidir bilmiyorum allah ailesine sabir versin

taştanın psikolojisi hakkında arif verimli bir açıklama yaptımı
5 ytl için bir anne ve iki çoçuğu öldüren bir devirde yaşıyoruz.
korkulacak bir hayat oldu yaşadığımız.

kızlar günyadın izleyenleriniz vardır ama yinede yazayım serap ezgünün programına bakıyorum şimdi...musanın katil zanlısı amcasının oğlu değilmiş..katil suçunu itiraf etmiş başkasıymış gözaltına alınmış..

ben zaten emindim hata yazmıştım amcasının oğlu değil diye başka birisiymiş 30 suçtan sabıkalı B.E miş neden amcasının oğluğunu boşuna suçladılar ki yazık değilmi o çocucuğa neler yaşadı linç edilecekti az kalsın

üffff amcsınınoğlu değilmiymiş..ayy ne fena..bende eger amcaoğlu değilse yazık dimi o çocuga diye yazmıştım bu topice..

nedense benim içime pek sinmemisti, amcasinin oglunun katil olduguna inanmamistim. çunku çocuk suçu itiraf etmiyordu bir turlu. eger o yapsaydi sorguda çozulurdu bir sekilde.muge bu konu hakkinda konustu mu, detaylari merak ediyorum.musayi neden oldurmus o cani.

ben şu an mügeyi izliyorum bu günkü program gerçekten çok önemli...
izledikçe donup kalıyorum..
çocuklarımızı nasıl koruruz konulu program..
izledikçe dünyay bir çocuk getirmeye korkuyorum..
ya koruyamazsam diyorum..
offf ne zor Allahım sen koru yavrularımızı....

bu gün hiç izlemeyenlerin bile izlemesi gereken bir gündü bence...
hatta anneler çocuklarıyla beraber izlemeliler..
ne kadar güzel bilgiler verildi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…