How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yine bu olayda çevreden hısımlarından biri çıkacak bence...
ne masum yavrum yaaaa....
3 yaşında ...
minicik..
sabisübyan...
melek!!!!
ne isterki caniler günahsız süt bebesinden....

küçücük yerde bu cinayetin çözülememeside garip

is halayla sevkette cözülecek gibi

ben de aynı fikirdeyim... şevket ile nafiye hala da bir sorun var.... acaba aralarında bir şey mi vardı da bu çocuk bi şey mi gördü aynı muhammet de dilberi görmüştü hatırladınız mı ? sanki o olaya benzettim biraz...

ben de aynı fikirdeyim... şevket ile nafiye hala da bir sorun var.... acaba aralarında bir şey mi vardı da bu çocuk bi şey mi gördü aynı muhammet de dilberi görmüştü hatırladınız mı ? sanki o olaya benzettim biraz...

olabilir bide bu hala kahvaltiya davet etmis bu adami
adam giderken halanin cocugu görmemesi mümkün degil
bide onu birak dört duvar arasinda kimse cocugu görmüyor
bu nasil istir böyle

canim ya 3 yasindaki cocuk görsede pek ifade edemez zaten hani o yüzden neden öldürsünler..
ben gec actimda bu sevketle hala birbirinin neyi oluyor?ayni evden telde konusuyorlarda..

her olay bi şekilde çözüldü ama yusuftan bir iz yok ufacık bir ipucu olsa keşke inşallah sağ bulunur ama umudum yok bugüne kadar çoktan öldürmüşlerdir bari cesedi bulunsa:gitme:birde şükran olayı çok eski değil ama bu iki konuyu çok merak ediyorum:kedi:

canim ya 3 yasindaki cocuk görsede pek ifade edemez zaten hani o yüzden neden öldürsünler..
ben gec actimda bu sevketle hala birbirinin neyi oluyor?ayni evden telde konusuyorlarda..
[/QUOŞevket ile öldürülen Mustafa kelepçenin ailesi komşular... hala da berdel usulu olrak evlendirip ayrılmış çocuğu olmayan bekar bir hala ...

evet kesinlikle haladan şüpeleniyorum...
hemen günah almıyım dedim ama içimde bir his var hala konusunda...
demekki bir tek ben böyle düşünmüyormuşum...
izleyip göreceğiz artık....

kayserideki çocuklar, yusuf, şükran bu konularda gelişme yok ben en çok çocukların akibetini merak ediyorum o kadar zaman oldu her yerde resimleri çıktı gerek yusufun gerekse kayserideki çocukların hiç mi bu çocukları dışarıda gören olmuyor sürekli bir yerde kapalımı tutuluyorlar ya da öldürüldüler mi ..çok acı kayserideki çocuklar ramazan bayramında kaybolmuştu kurban bayramı geldi ya ne kadar zor..

Back