Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ya hakkatten ececik tamam bizde etkileniyoruz ama senin ciddi anlamda psikolojin bozulmaya başladı be kuzum ....

bir süre sen izleme en iyisi mügeyi.

lilacım kırmızılım saolun kızlar valla bugünlük iyiyim ama izlediğimde kötü olursam izlemiycem ama meraktan çatlıycam bugün bağ evini gösterecekmişakannehir

lilacım kırmızılım saolun kızlar valla bugünlük iyiyim ama izlediğimde kötü olursam izlemiycem ama meraktan çatlıycam bugün bağ evini gösterecekmişakannehir

canim maden cok kötü oluyosun, söyle de kendine, gercek degil bunlar , filim izliyormussun farz et
benimde canak cok rüzgar var diye döndü internetden izliyom

ya tastani götürürken gösteriyorlar hani adam hic suc islememis gibi agir agir yürüyor gayet sakin normalde kosarak giderler..bu adam cok soguk kanli

Geçen hafta hastaydım ve evde bir hafta boyunca seyrettim...
ağzım açık kaldı...dikkat ederseniz öldürme şekli Cem ile aynı..
yani birileri birilerine örnek mi oluyor acaba,nedir bu insanlık dışı duygu...
inanın insanın kanı donuyor ya,Allah ailesine sabırlar versin diyorum...
vallahi etkisinde kalmamak mümkün değil,onun için çok fazla seyretmeyin bence...

süreyya karabulutun aynı kamera görüntüleri ile ilgili ,her kanala çıkıp ,bişiler söylemesi sinirlerimi bozmaya başladı

ya tastani götürürken gösteriyorlar hani adam hic suc islememis gibi agir agir yürüyor gayet sakin normalde kosarak giderler..bu adam cok soguk kanli

asla kadın haketti demiyorum ama kaç yaşına gelmiş kadının evli barklı ,çocuğu olan birde kendinden yaşça küçük ,üstelik eşinin yeğeni ile nasıl gönül ilişkisi olabilir..sevgiye muhtaçmış ta mış mış...kendi yaşlarında ,birazda varlıklı ( kendi varlıklı diye diyorum,davul dengi dengine ) birisini bulsa idi..sanki öyle adam yok

süreyya karabulutun aynı kamera görüntüleri ile ilgili ,her kanala çıkıp ,bişiler söylemesi sinirlerimi bozmaya başladı
adam haklı değilmi,canı gitmiş.bağırıp çağırmasa bazı şeyler ortaya çıkacakmıydı bakalım.adam ne yapsa,ne dese bence haklı

adam haklı değilmi,canı gitmiş.bağırıp çağırmasa bazı şeyler ortaya çıkacakmıydı bakalım.adam ne yapsa,ne dese bence haklı

tamam haklı ama aynı kamera görüntüsü ile ilgili o kanala çık konuş,sonra o program bu program..aynı günde ,haber saatinde ,eşi bir kanala çıkar konuşur,kendi bir kanala çıkar konuşur ...bir yere çıksın anlatsın..dönüp dolaşıp aynı şeyler..haklı diyede bu kadarda değil..şimdi yeni görüntüler çıkmış,izledim..akşam bir kanalda konuştu o görüntülerle ilgili...şimdi yine mügede falan konuşacakmış galiba ama tel mi bağlanmamışi ne..sonrada bakmadım..aynı şeyleri anlatıp duracak

benimde turk kanallarim yok netden izliyordum bugun aksilik ya baglanmiyor net yayina :gitme:

canım buldun mu yaa izleyebileceğin bi site
bugünde göstermiyor nette atvmafoldumben

---------------------------------------------

arkadaşlar yayını netten izleyeniniz var mı cuma göstermedi atv bugünde göstermiyor
hani siteden nereden izliyorsunuz yazarmısınız burdan yazamassanız özelden yazınnnnmafoldumben

arkadaşlar atv nin kendi sitesinden canlı yayın logosuna tıklıyorum başka bir pencerede açılıyor zaten atv canlı yayını oradan izliyorum

arkadaşlar atv nin kendi sitesinden canlı yayın logosuna tıklıyorum başka bir pencerede açılıyor zaten atv canlı yayını oradan izliyorum

çok çok çok sağol opuyorumnanaktan:dance:
ben tv izleme sitelerine bakmıştım oralarda göstermiyordu
şimdi atvnin resmi sitesinden girdim canavar gibi gösteriyosositososito

dikkat ettinizmi orda bi genç var hani gülizarın yeğeni..
bazı yorumları okuyorum gülizardada suç var bu yaştan sonra falan diyorlar dedi...
kızlar sanırım bizden bahsediyor...
çünkü nette bir tek bizim burası hergünn izleyip yorumluyor...
yani çocuk bizim yorumlarımızı okumuş ve kızmış yorumlarımıza....

evet cnm izliyorum bugun allahdan atv ninkendi kanalindan izliye biliyorum cuma gunude ordan herden denedim ama olmamisdi neyse bugun baka biliyorum :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…