bak dövcem seni gene noldu niye agliyonkaydirigubbakcemile yakinda ben gelip bozcam atv ni:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
lilacım kırmızılım saolun kızlar valla bugünlük iyiyim ama izlediğimde kötü olursam izlemiycem ama meraktan çatlıycam bugün bağ evini gösterecekmişakannehir
ya tastani götürürken gösteriyorlar hani adam hic suc islememis gibi agir agir yürüyor gayet sakin normalde kosarak giderler..bu adam cok soguk kanli
adam haklı değilmi,canı gitmiş.bağırıp çağırmasa bazı şeyler ortaya çıkacakmıydı bakalım.adam ne yapsa,ne dese bence haklısüreyya karabulutun aynı kamera görüntüleri ile ilgili ,her kanala çıkıp ,bişiler söylemesi sinirlerimi bozmaya başladı
adam haklı değilmi,canı gitmiş.bağırıp çağırmasa bazı şeyler ortaya çıkacakmıydı bakalım.adam ne yapsa,ne dese bence haklı
benimde turk kanallarim yok netden izliyordum bugun aksilik ya baglanmiyor net yayina :gitme:
canim maden cok kötü oluyosun, söyle de kendine, gercek degil bunlar , filim izliyormussun farz et
benimde canak cok rüzgar var diye döndü internetden izliyom
canim maden cok kötü oluyosun, söyle de kendine, gercek degil bunlar , filim izliyormussun farz et
benimde canak cok rüzgar var diye döndü internetden izliyom
arkadaşlar atv nin kendi sitesinden canlı yayın logosuna tıklıyorum başka bir pencerede açılıyor zaten atv canlı yayını oradan izliyorum
çok çok çok sağol opuyorumnanaktan:dance:
ben tv izleme sitelerine bakmıştım oralarda göstermiyordu
şimdi atvnin resmi sitesinden girdim canavar gibi gösteriyosositososito
canım buldun mu yaa izleyebileceğin bi site
bugünde göstermiyor nette atvmafoldumben
---------------------------------------------
arkadaşlar yayını netten izleyeniniz var mı cuma göstermedi atv bugünde göstermiyor
hani siteden nereden izliyorsunuz yazarmısınız burdan yazamassanız özelden yazınnnnmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?