Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

pislikler utanmadan çıkmışlarr
ayy bide makyaj yapmışş
zaten gözler fır fır dönüyorrr
o çocuklara yazıkkk
allahım böylelerine veriyor işte çocugu biz gibi çocuk diye deli divane olanlara vermiyorrr

tövbeeee yarabbiii
isyan degil ......

birde utanmaz kadına namuzsuz diyooo vayy s...k vayyy elin kocasıyla kaçmışta diğer kadına namuzsuz diyo vallaha yolasım geldii rezillerrrrr:mymeka:

kadın elin adamıyla kaçmış türbanı falan atmış giymiş pantolonu dötünü zor sığdırmış içine,makyajıda yapmış sanki ii bişey için çıkıyo tv,yee birde yüzsüz adamı eve almışta kocası bişey dememiş diye adamı suçluyo kibariyeeeesinir oldum yaa bişeye de benzese diğer kadın ondan güzel yazıkkk allah böylelerini ne yapsa az:mymeka:

kızlar ben mersinliyim ama antepte okudum ama antepli olan arkadaslarım hep su sunla kaçtı fln derlerdi ama hep mersine kacarlardı neden mersin ya baska yermi yok
bu insanlar nasıl insanlar o kadar cocukları bırakıp gönül eğlendirmeye gitmişler mersine

ayyyy inaşşalahh şu kaçan rezillerr birbirlerine düşsünde gidecek yerleride olmasınn beraberde olamasınlar inşallahh ortada kalsınlarr :Saruboceq:

oooooohhhhhh iii olduu namusuyum onun ben şerefliyim diyo birde mall ortada kalda gör

Son düzenleme:
ortalık karıştı... o çoluk çocuğun ahı yerde kalmaz. söylenecek o kadar çok şey varki .......................

kızlar adam istemiyor kadını ya acıkta kalan kadın oldu iyi oldu cocuklarını bırakıp gitmiş rezillik ya

yupppiiiiiiiiii inşşallahhh ortada kalsınn salakkk inanıpta gitmişş ii oldu kaçırırken düşünecekmiş baştan düşünseydinn kaçmadan ii olduuu namussuzzz:sm_cool:

Son düzenleme:
duyguu sömürüsüne bakın şimdiii çöpten ekmek yemiş ikiside ortada kalsın inşallahh allahım sinirden çatlıycammakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…