senin yegenini mi kaçirip oldurmuslerdi, katili bulundu mu sonra?
kızlar bakın ne yapmışlar..
/alkislarlayasiyorum.com/icerik/20300/]Vicdan - Al Dedi & Git Dedi - VideAlkışlarla Yaşıyorum[/url]
evet bulundu...kendisi zaten timarhaneden cikmis 11 yasinda bir oglan cocuguymus.....ama kuzenim ve esi cok yikilmislardi.......hatta esi piskolojik tedavi gördü.....canice öldürmüs tecavüz ederek...bi insaat bölgesinde bulunmustu yiyenim cok kötü ve korkunc bi sekilde....hic bir yerde artik can güvenligi kalmamis...evden disariya hic cikamayacagiz artik ..özelikle cocuklarimizi yanliz birakmamak lazim hic bir yere
evet bulundu...kendisi zaten timarhaneden cikmis 11 yasinda bir oglan cocuguymus.....ama kuzenim ve esi cok yikilmislardi.......hatta esi piskolojik tedavi gördü.....canice öldürmüs tecavüz ederek...bi insaat bölgesinde bulunmustu yiyenim cok kötü ve korkunc bi sekilde....hic bir yerde artik can güvenligi kalmamis...evden disariya hic cikamayacagiz artik ..özelikle cocuklarimizi yanliz birakmamak lazim hic bir yere
bazen düsünüyorum en vahsi hayvanlar bile cok masum bu gibi cani yaratiklarin yaninda...seytanin kulu olmus bu caniler ..sabah soke oldum..cok üzüldüm cocuga...bu kaldigim bölgede bile bi kac ay önce bi kiz cocugu kacirilip öldürülmüs.........2 yasindada benim yiyenim kacirilip öldürülmüstü türkiyede...cok canim yanmisti.......ne olacak bu dünyanin hali...keskem bu gibi insanlar yer yüzünden yok olsalar....bende cocuklarimi bir yere salamiyorum bu adi yaratiklarin yüzünden hep evdeler bir yere gittikleri yok...canlari sikilsada göndermiyorum yanliz bir yere.....bu gibi yaratiklarin yüzünden evde tikanip kaliyorlar cocuklar..cocukluklarini dogru dürüst yasayamiyorlar....
kızlar benim eşim polis erzurumda valla günlerdir koşturuyorlar mügenin programınada mail attım. katili henüz yakalanmamış yalan haber yani erzurumda böyle olaylar fazla yaşanmıyor ama polis katili bi bulsa erzurum halkı katili parçalar herhalde çünkü acayip bağlılar birbirlerine ben bile sokağa çıktığımda dikkatle bakıyorum çocukların yüzüne musaya otopsi yapılırken eşimde oradaydı girememiş mahvolmuş adamemin olun her ihbar değerlendiriliyor ben eşimden alıyorum haberleri
bu tür cinayetler hep yakın cevreden çıkıyo..inş akraba olmaz..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?