Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

senin yegenini mi kaçirip oldurmuslerdi, katili bulundu mu sonra?

evet bulundu...kendisi zaten timarhaneden cikmis 11 yasinda bir oglan cocuguymus.....ama kuzenim ve esi cok yikilmislardi.......hatta esi piskolojik tedavi gördü.....canice öldürmüs tecavüz ederek...bi insaat bölgesinde bulunmustu yiyenim cok kötü ve korkunc bi sekilde....hic bir yerde artik can güvenligi kalmamis...evden disariya hic cikamayacagiz artik ..özelikle cocuklarimizi yanliz birakmamak lazim hic bir yere

kızlar bakın ne yapmışlar..

/alkislarlayasiyorum.com/icerik/20300/]Vicdan - Al Dedi & Git Dedi - VideAlkışlarla Yaşıyorum[/url]

Ben bunu seyretmiştim..:) program da izlerken hiç dikkatimi çekmemişti ama geçen bende bu video ya rastlayınca ister istemez güldüm..​

basin sagolsun canim çok uzucu gerçekten.Allah yavrularimizi korusun.

çok üzüldüm mafoldumben
başınız sağolsun...

mafoldumben 2 yasında bir bebek yaaaa mafoldumben allahım sen esirge evlatlarımızı :Saruboceq: basınız sağsolsun canım.rabbim ailesine sabır versin :Saruboceq: özellikle anneciğine mafoldumben

yazık ya çok üzüldüm Allah ailesine de size de sabır versin gerçekten eskiye oranla dünya çok bozuldu..

Az önce atv haberlerinde Musa nın katili yakalandı diye asılsız bir haber çıktı tüm erzurumlular karakolun önüne toplanmış katili linç etmek için ama polisler dışarı çıkıp duyuru yapmış katil yakalanmadı diye.. Erzurum karakolunun önü çok kalabalıktı..

ne icin oldugu belli degil ama musa nin 2 kuzeni gözaltina alinmis atv haberde dedi..olayla mi ilgili yoksa dün aksamki olaylarda halki kiskirtmadan dolayi belli degilmis

kızlar benim eşim polis erzurumda valla günlerdir koşturuyorlar mügenin programınada mail attım. katili henüz yakalanmamış yalan haber yani erzurumda böyle olaylar fazla yaşanmıyor ama polis katili bi bulsa erzurum halkı katili parçalar herhalde çünkü acayip bağlılar birbirlerine ben bile sokağa çıktığımda dikkatle bakıyorum çocukların yüzüne musaya otopsi yapılırken eşimde oradaydı girememiş mahvolmuş adam emin olun her ihbar değerlendiriliyor ben eşimden alıyorum haberleri

nasılmış musanın durumu anlattımı eşin canım..

bu arada baklava başınız sağolsun,çok üzüldüm

canım şuanda çalışıyo zaten ve gelen bütün ihbarlara bakıyolar şimdilik bişey yok araştırılıyo yeni yeni kamera görüntüleri çıkıyo onları inceliyolar ama olursa yazarım buraya

Allahim ne gunlerde kaldik ya haberleri okudukca sok geciriyorum nasil hastalikli toplum olduk cocuk sahibi olmak eskiden insana huzur verirdi onun gelecegi on planda olur beklentilerimiz hep o yonde yogunlasirdi hangi okula gitsin hangi universite meslek para bunlara dertlenirdik simdi kizim icin dua ederken bir sapikla caniyle katille karsilastirma evladimi iyi insanlarla karsilastir diyorum okulu egitimi gectim yasamasi icin dua eder oldum kime uzuleyim sasirdim kayseride kaybolan cocuklara mi kucuk Muhammed e mi Musa ya mi sukrana mi yoksa evinin bodrumunda bulunan Yeter denen kadina mi nasil bir sey nasil bir kalp nasil bir beyin birine kiyar ondan akan kani gordumu ferahlar nasil bir sapikliktir bu bazen ulkemi ozledigimi hissediyorum ama gecen gun gece 4te kizima sut yaptim o isinana kadar wc gittim birden salon sanki evin onunde ufo varmis gibi mavi isikla aydinlandi perdeyi hafif bir araladim polis helikopteri tepemizde oyle yakin bir ses bile cikarmiyor pervane resmen helikopter bir polis arabasi devriyede zaten ulke guvenlik kamerasi dolu kor nokta yok sakli gizli yok evden cikip markete gidip gelmeniz bile gunde 200 defa resimli goruntulenmeymis bunu bir polis sefi bizzat tv anlatti bir an rahatimi dusundum Ingilizleri hic sevmem ama polisi arastirmasi yargisi bu derece hizli calisan yer gormedim evinize polisin gelmesi 3dkk surmuyor her ihbar degerlendiriliyor bu yuzden yilda 1defa cinayet isleniyor 3gun sonra katil gazetede zaten kacmak saklanmak imkansiz sanirim kzimi herseye ragmen ulkeme getirmiycem burada buyuyecek onun gelecegi icin bunu yapmak zorundayim kendi evladim icin diledigim hersey sizin cocuklariniz ve sevdikleriniz icinde gecerli Allah karsilarina kotuyu cikarmasin yanindan bile gecirmesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…