• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

ay çok sevindim sonunda ekranda görmüyceğiz bu kadını yapmacık yapmacık herşeyi:içelim:

aynen aman aman gitsin bu akşam arenadaydı yine geri gelecekmiş başka projelerle ama gelmesede olur bunlarda niye emekli olmazki biri o biride kendini hala göklerde sanan bülent ersoy :umursamaz: otursunlar evlerinde artık toprağa götürecekler paralarıkaydirigubbakcemile3

bende okudum sımdı haberı elım ayagım tıtredı
allah aılesıne sabır wersın
basını tasla ezmısler yawrunun kahrolasılar...

bende simdi haberlerde gördüm sok oldum:1shok: okadar emindimki bulunacagina senağlama
cocuklar basibos birakilmamali nereye gidiyo arkadaslari kim takip edilmeli yazik oldu senağlama

bende simdi haberlerde gördüm sok oldum:1shok: okadar emindimki bulunacagina senağlama
cocuklar basibos birakilmamali nereye gidiyo arkadaslari kim takip edilmeli yazik oldu senağlama

banada hep bulunacakmıs gibi geliodu
mekanı cennet olsun ins..
saldım cayıra mewlam kayıra yapmıs ailesi...

kızlar nolmuş yaaa sabah arabada radyoda duydum ama sonunu yakaldım..
ölmüşmü o kayıp çocuk..
daha doğrusu öldürmüşlermi??

banada hep bulunacakmıs gibi geliodu
mekanı cennet olsun ins..
saldım cayıra mewlam kayıra yapmıs ailesi...

evet ya :kızgın: mahalleli kurtarmis cocugu dayaktan ama ailesinin haberi bile yok, 6 tane cocuk var hangi birinin pesinden kosayim diyodu annesi:1no2:
kizlar iyi güzel diyosunuzda nolmus bu dünyaya diye, ama hep basibos cocuklarin basina geliyor böyle kacirilma olayi, bunuda dikkate alin:gitme:

gerçekten inanılmaz bişi ya. yavrum çok ta tatlı geliyodu bana. yazık ya daha küçücük. hele ki o bahsedilen oyun uğrunaysa yazık, akıl sır erdiremiyorum.

offffffff ya çok üzüldüm,katil yakalandımı acaba

o kadar kötü oldumkiiii sabah haberlerde duyunca yazık öldürmüşler çocuğu senağlamaallah kahretsin bunu yapanı öldürmeklede kalmamış vicdansız kollarını kesmiş başını ezmiş vicdansız:olmaz: allah çocuklarımızı böyle pisliklerden korusun :çok üzgünüm:

Bakırcı Mahallesi Cennet Çeşme Sokak'ta oturan seyyar satıcı Necmettin Kang'ın 6 çocuğundan dördüncüsü olan 7'nci sınıf öğrencisi Musa Kang, 3 Kasım günü sabah saat 07.00 sıralarında evlerine 300 metre uzaklıktaki Omer Duygun ılköğretim Okulu'na giderken kaçırılmıştı.

6 GÜNDÜR ARIYORLARDI

Güvenlik kameralarında, en son yanında 17- 18 yaşlarında henüz kimliği tespit edilemeyen bir erkekle görüntülenen Musa Kang'ı bulmak için Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir birim oluşturulmuştu. 6 günden beri yapılan arama çalışmaları dün sonuç verdi.

BAŞINI TAŞLA EZMıŞLER

Saat 23.00 sıralarında ıstasyon Semti'nde Devlet Demiryolları (DDY) ambarları yakınındaki metruk bir binada Musa Kang'ın cesedi bulundu. DDY güvenlik kulübesine 50 metre uzaklıktaki boş binada polisler tarafından bulunan Musa Kang'ın başına taşla vurularak öldürüldüğü tespit edildi.
Polisin birkaç gün önce öldürülerek boş binaya atıldığı üzerinde durduğu Musa Kang'ın cesedine otopsi yapılacak.

çok üzüldüm yavruya ya..
konuşmasın diye öldürüldü kesin.
Allah topunu ıslah etsin ne diyeyim ben..
nasıl bir dünyaya çocuk getiriyoruz bilmiyorumki..nasıl bir hayata hazırlıyoruz onları.
tüylerim diken diken oldu:(
Allah rahmet eylesin.

Back