• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Aynen katılıyorum ve en büyük tesadüfte ŞÜKRAN kapının önünü süpürmeye giderken ortadan kayboluyor.Yani ahırda bunları basıyor ve öldürülüyor.Bu kadar basit.TELEFON kırılmış, takvim yaprağı kayıp Allah allah nekadar tesadüf oluyor böyle...

ama anlatılana göre dilek babasında o gün

ya kızlar bizim burada cuma günü musa bulunmuş akşam evine dönmüş diye söylenildi bugün aile tekrar mügeye çıkmış oğullarını arıyor bu millet bunları neden uyduyo:olmaz: bende sevinmiştim geldi diye :gitme:

ne oyunmuş mübarek :umursamaz: millet ev- araba alıyormuş. boşa çalışıyoruz gibi :olmaz:

kayserideki çpcuklar yusuf unutuldu

cem yeni yerine gitmiş dublex koğuş vermişler sinirim bozuldu

amca oğluna katılıyorum çünkü hackerlık öyle kolay bişey değil çocuğun adını hacker koymuşlar. Ancak birinin şifresini görmüş sonrada bilgilerini çalmıştır.. hacker olmak için kendi bilgisayarın da bazı programların olması gerekiyor ..

hakketen ne aileymis be mubarek. yalniz ben kamerin soyledigini bek anlamadim. o...pu da olsa evlendim nikahima aldim falan dedi emine de pek saglam papuç degil galiba. musada kamere bosna hersegi anlat sana araba alan kadinlari anlat falan diyodu bu ne ya rezillik diz boyu.

arkadaşlar bence olay rahmetli şükranın annesinde bitiyor o kadan buğün müge yi azarladı minnet duyacağı yere
müge olmasa kız kim vurduya gidecek istiyolarki bu işin peşini müge bıraksın
olay annede bitiyor ne derseniz deyin

kızlar seda sayan bitiriyormuş programı 2 ay ara verecekmiş..
tamamen mi bitiryor aramı veriyor bence tamamen bitirsin okadını ekranlarda görmek isteiyorum çok yapmacık foyasıda ortaya çıktı ufaktan ufaktan sıyrılıyor galiba..

yahu biz herkesi suçluyoruz da
bu cinayetin kim bulunmasını istiyor..kim mügeye çıkalım dedi ilk ,kim bunları tv ye çıkması için zorluyor
muhammed olayında babaanne istiyordu bunda kim istiyor

ya ben su erzurumdaki cocukla ilgili birseyi merak ediyorum bu cocuk para kazaniyormus oyun sayesinde eger yanlis anlamadisam okula gidecegim icin hazirlanirken baktim,peki bu aldigi paralari ailesine mi veriyor ne yapiyor merak ettim azda degil kazandigi paralar sonucta aile biliyorsa neden yok demedi o da var..masallah cocukta cok güzelmis insallah sag salim bulunur

ama anlatılana göre dilek babasında o gün

Eger dedikleri gibi babasindaysa ahmetle fingirdesip sukran i oldurduk sonra dikkat cekmemek iicn babasina gitti, dedikleri gibi de asla degildir kiz kapiyi supurcem diye disari cikti ve aradan bayagi zaman gecmistir, ne kadar inandirici 20 dkka icinde anasi supheye dusuyorr kiz kacti mi kacirildi mi ortada yok diye musa'nin kapisini caliyor asla inandirici degil, aradan bayagi zaman gecmistir ki anasinin o sekilde dikkatini cekmistir, sukran'in ortadan kaybolmasi...

2. bi senaryoda sukranin anneside bisekilde olaya tanik oldu zaten emme basma tulumba gibi kim ne derse onu tekrarliyor, bugn ki yayinda emine arkasindan konusuyor kadinda onu tekrar ediyor kizim sen ne biliyosun olay gunu burdamiydin kapat ceneni diyemiyor, bu nasil isse anlamadim ben birde ordan muge'yi payliyor salak kadin olaylari acma diye :1ninca:

Müge Anlı Şükran cinayetinde Dilek 'ten mi şüpheleniyor :1ninca:

Dilek'ten suphelenen birtek muge degil ki:ecrin_bebek:

arkadaşlar bence olay rahmetli şükranın annesinde bitiyor o kadan buğün müge yi azarladı minnet duyacağı yere
müge olmasa kız kim vurduya gidecek istiyolarki bu işin peşini müge bıraksın
olay annede bitiyor ne derseniz deyin

ya isin icinde anasida var, yada ogrendi gelinin onla bunla fingirdestigini
olan oldu sukran oldu geriye getiremeyiz onumuze bakalim dusuncesinde,
bari sukru'nun yuvasi yikilmasin, gelinin adi kotuye cikmasin diye ortbas ediyor olabilir..

tamamen mi bitiryor aramı veriyor bence tamamen bitirsin okadını ekranlarda görmek isteiyorum çok yapmacık foyasıda ortaya çıktı ufaktan ufaktan sıyrılıyor galiba..

su kadina ekran yasagi koysunlar, cikarmasinlar artik usandik, en guvenilirmis papucumun kenari:roflol:

yahu biz herkesi suçluyoruz da
bu cinayetin kim bulunmasını istiyor..kim mügeye çıkalım dedi ilk ,kim bunları tv ye çıkması için zorluyor
muhammed olayında babaanne istiyordu bunda kim istiyor

bunda ilk emine geldi programa o istedi
ama olay açık dilegi bastı bence şükran ve arkası geldii
bukadar yani bugünki programı izleyemedim tam olarak
ama ortaya çıkacak
azkaldıı...

Erzurum'da 3 Kasım sabahı okula gitmek için evden çıkan ve kamera kayıtlarına göre en son 18 yaşlarındaki bir gençle görülen Musa'nın bulunması için Emniyet Müdürlüğü özel bir ekip kurdu. Bilgisayar kurdu olduğu söylentilerinden yola çıkan polis, Musa'nın internette oynadığı 'Metin-2' oyundaki şifresini kırdı. Yapılan araştırmada, Musa'nın para kazandıran bir oyun olan 'Metin-2'de amatör seviyede bir puana sahip olduğunu öğrendi. Musa'nın kaçırılmasında söylenildiği gibi paralı oyunlardan ilgisi olmadığı kanaatine varan polis, araştırmasını sürdürüyor.

Back