keşke bu kayıp insanlar bizim gibi vicdanlı duyarlı insanlar tarafından görülse de yardımcı olsak,offf hafta sonu girdiii çatlarız artık meraktan:gitme:
Kim ne derse desin bence en başta Münevverin iç çamaşırında sperm var dendiğinde olay doğruydu.Sonradan inkar edilmesi yalandı.Benim teorim şu; Cem ve Abisi bildiğiniz gibi satanist sitelere üye.(aranızda böyle bir siteye üye olan var mı.Eminim yoktur.) Bunlar çok büyük bir olasılıkla Münevveri yaşından ve bakire olmasından dolayı seçtiler.Abisiyle beraber plan kurup önce ilişkiye zorladılar olmayıncada öldürdüler.Spermde ceme yada abisine ait büyük olasılık.Baba Garipoğluda 2 oğluda olayın içinde olduğu için tutuşmuş durumda ve onlara yardım ve yataklık yapmıştır diye düşünüyorum.Allah kimsenin başına vermesin.Hem öldürenin, hemde öldürülenin annesi babası olmak çok zordur kesin.
öldürülen ayşe denen kadın kımdı kızlar... emlakcı deıldı dımı.. gulızar hanımın olayında altta yazıodu da kım cıkartamadım,kızıda aglıyosu?????????
O başka birisi,başka olay zannedersem ,emlakçı falan değil..
Ama o konuya değinmediler..İşyerinde silahla vurulmuş ölü bulunmuş falan gibi bir olaydı..Ondan bahsediyorsundur..
Satanizm olayı bana inandırıcı gelmiyor..Cem kızla son kez beraber olmak istemiştir(fazla ileriye gitmeden diye bir tabir vardır ya)..Ya da zorla..Ondan sonra da cinayet olmuştur..
Kayıp olan aİlerde durumlar ne kadarda karıŞık fuhuŞ cetesİ dedİler ne İĞrenÇ Şey yalanda olsa
Bende bu sabah dedektifleştim.kaydirigubbakcemile5
Bu Türkanın annesini ve teyzesinin fuhuş çetesiyle bağlantısı olduğu belli. Büyük olasılık Türkanı büyük olduğu için tanıdılar yanındakileride teyzesinin oğlu ve kızı diye kaçıdılar .Hani 2 kadını zorlayacaklar yaa.Aptal adamlar olayın Mügeye geleceğini tahmin etmediler büyük olasık.Olay Türkanın annesi ve teyzesinde düğümlenmiş.Türkan kaçırıldığında annesi hereksin içinde "getir lan kızımı" diye bağırmış ya işte ondan bence...
Dikkat ediyorsanız çocuk kayıplarının çoğu ailenin yaşantısıyla bağlantılı çıkıyor.Oflu Yusufunda yengesiyle ilgili bir bağlantı olduğunu düşünüyorum.
özlem hiç bakmazmış kızına kız bitlenmiş saçını kazıtmış..
bi dilim ekmege gider o kız diyolar.
özlem vakit ayırmıyomuş kızına işi neyse..
Çok yoğun demek ki:hulya:
Müsteşar ,danışman ,cerrah falansa kadın,onlar yoğun insanlardır..:hulya::hulya:
Bu arada biz de ayrı bir Müge olduk..Her evde bir müge..:hulya::hulya:
özlem hiç bakmazmış kızına kız bitlenmiş saçını kazıtmış..
bi dilim ekmege gider o kız diyolar.
özlem vakit ayırmıyomuş kızına işi neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?