Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

supersin vallahi kadinda guzellik genclik takintisi var 3cocuk anasi olmus hala gencim guzelim seni uzerim diyor ya bu kadin tamamiyla kor yada hic aynada kendini gormemis yada guzellik anlayisimiz fakli bana gore guzel Beren Saattir veya Fahriye Evcen bu kadina bakilinca guzellik anlayisi Yildiz Tilbedir veya Safiye Ayla

uuffssss... hakkaten gereksız bı konu yaws.. tamam yurdumun gerceklerı ama burada aranacak ne suclu var ne de baska bişi... kadına sadece yaptıgı yanlısı anlatıyorlarr...

bence bu kadın kendince kocasına gözdağı vermek için çıkmış

aynen katılıyorum canm, benm var böyle bi komşum burda, kadının yüzüne bakarsın, bakmasam daha iyidi dersin, bi gören pişman bi görmeyen, ne giyinmesini bilir ne konuşmasını ne davranmasını; ama olsun, paradan yana biraz bolluk var diye havasından da yanıan yaklaşamazsın, insanları küçümsemeler, böyle bi acayip tavırlar; tööbe tööbe, olan olmuş, hala ben gencim güzelim ya benii kıskandı diyo klava:

bu karı o adamı seviyo. çünkü adam paralı. kendini hala güzelim diye peş peş çekmiye çıkmış oraya. sabah sabah müğe izleyicilerini sinir edeyim diye birdekötükedihüso

kadın bile bile kendini ateşe atmış sonra ağzı yanmış korkuyor adam firarda ya bu seferde sağlam olan bacağını kaybedecek ne cesaretli ya programa çıkıyor çok gereksiz bir konu zaten mügede dikkate bile almadı

bence kadın adamdan ayrılınca rahat durmadı, yine öyle etrafta ben güzelim gencim diye ona buna fingirdediyse, adam ondan vurmuştur gibi geldi bana

gelelim gülüzara
acaba ölmedimi bu karıdelikafadulden
niye müge polis bizi sevindirecek dedi
öldüğünü duyurmak sevindirecek anlamına gelmez

dusunsenize Gulizar meger nakitlerle kanarya adalarinda genc bir delikanliyla tatildeymis sok gelisme buymus vallahi ben sahsima cok sevinirim ne guzel olurdu yasasa keskede

aklıma gelmişti emlakçının poliste olduğu

taştan da sorguda demekki

Bir dakika hanginiz emlakçıların ifade vermelerine şok geçirdi acaba???
ben hiç şaşırmadım zaten olması gereken bişey bu...şok gelişmeye bakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…