Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

araba tuttu bulantım var dedi müge

kadinda rahatliga bak bir de demez mi bu kadar guzel kiz varmiymis diye adam onu goz hapsine almis benimde boyle bir kiz arkadasim var hic guzel bir kadin degildir ama surekli cok guzel cok cazibeli oldugunu soyler herkez ona bakar ay cok guluyorum boyle kadinlara madem o denli guzeldin ne isin vardi kart burusuk amcayla asik da degilmisin eeee adam zengindi o zaman

AYY BU TAŞTAN GÜLÜZAR OLAYI HAKETEN SIKTI AMA.
kızı oraya biblo gibi oturdup son 5 dakika bi söz hakı verip proğramı sonlandırıveriyolarkötükedihüso

bi de ne için, saçma sapan bi kız olan sevda için klava:

aynen yaa,öbür konuları istemiyorumm..Gülizar hanım yaa ah sana ne diyim ben nerelerdesin acaba???

evet ya.benimde tanıdığım var böyle bi kaç kişi daha doğrusu eşimin yengeleri herkesin güzelliğine laf atarlar kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar.hiç bakmıyorlarmı aynaya acaba diyorum.

Bakımsız kadın vardır :)))) Fotoda ne kadar hos bı bayan makyajlı süslü felan.. Düğüne gıderken görmüş ya, muhtemelen gene makyajlı saclar yapılı falandır kart adam gördüğünde :))))

gülizar olayında şok gelişme yazıyo kızlar.. ne oldu acep?

İşte buna kızıyorum hergün böyle yazıyor ama son beş dakikada konuşulup kapanıyor program.şok gelişme falan yok,program yetkililerine sesleniyorum yazmayın kardeşim şok gelişme mok gelişme,enayi yerine koymayın,inanıyoruz bekliyoruz ama artık yemezler lmaz:

arkadaşlar bu konu uzar gider son 10 dakika gülizar konusuna değinir oğlum gece hiç uyumadı benide uyutmadı ben yatayım siz beni kaldırın olurmu zemuszemus

bu arada şok gelişme varmış...

arkadaşlar bu konu uzar gider son 10 dakika gülizar konusuna değinir oğlum gece hiç uyumadı benide uyutmadı ben yatayım siz beni kaldırın olurmu zemuszemus

bu arada şok gelişme varmış...

sen uyu tatlım uyu,ben de uyuycam şimdi valla bu kadının hikayesini dinlemekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…