• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Sevda yalan söylüyo aboooowww telefona biri bağlandıya o anda kızın suratını gördünüz mü kıpkırmızı oldu delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

bu kız varya müge iş bulacak sahip çıkacak diye ablama gitmem falan dedi..
mügede benim yapacağım şey destek olarak seni kadın sığınma evine yönlendiririm dediğinde yan çizdi farkındamısınız..
o sandı müge ona iş bulcak ev tutcak falan...
hey yavrum heeeyyy...
oynuyo bu kız ama salak millet safmı..
arif verimlinin testlerini bile yapmak istememiş hiç bir psikolojik sorunu yok bunun bence....
şimdide kalkmış üvey babasına sardrıyo..
başka koz kalmadı elindede ondan...
rezil şey hiç hazetmiyorum bundan...
defolsun gitsin...
gülizar olayınada taş koydu sinir şey!!!!!
:olmaz:​

:kızgın:2 tane fesihle tanışmış ayyy bu kızz nasıl bişey ya yalancı fingirdekakannehirne istediğini bile bilmiyo devletin kurumuna gidip sıkılırım diye ablasını seçti yine kaçar bu 1 aya kalmaz.arif beyler bişey sorarken hemen reklam diye kaçtı gitti uyuzzz oldum saçını yolcam anlatamam:kızgın:kaydirigubbakcemile

inşallah çıkmaz programa da yalanları ortaya çıkar

kızın suratıı nasıl bozulduuu:olmaz:
kolunda fesih yazıo arayan adam da fesih...
güyaa tecavüz etmiş...
başka fesih diyor dövmesindeki için...
kimi kandırıyorsa:umursamaz:

Ne biçim bi kız bu offffff düzelmezde artık yalanlarıyla boğulur gider valla bir sürü adamla beraber olmuş televizyona çıktığı için kendini masum gösterecek ya tecavüz diyo bizde yedik :D

rahmi bey dedi ya dün kendini sütten çıkma ak kaşık sanma diye...
aklamak için çıkmışş ama sakladıkları su yüzüne çıkıyo canlı yayında saffffınn...:olmaz:

allahım çoluk çcuğumuza akıl fikir ver:Saruboceq:

yalancıııııııııııııııı yalancııııııııııııııı

ay bu kız milleti böyle salak yerine koyup gözunun içine baka baka yalan söyleyecek sonrada sakin sakin ee hadi şimdi doğruları anlat dinliyorum diyebileceksin bravo muge!

Back