Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlaaar uyanın artık hadii başlıycak müge....alkisalkisalkis
bakın bu gün bende burdayım programın yarısında uyuyup kalmazsam akannehir
nerde kknın mügecileri huuuuuualkisalkisalkis

günaydın kızlarzemuszemus

delikafaduldenakşam bir dolandım o taraflarıkaydirigubbakcemile3
ama taştanı ne gören varmış ne duyan:sm_confused:
sanırım kayıp bu adam:roflol:
yine yeniliyor ki o adam öldürmez diye tanıdıkları:sm_confused:

kızlar şok gelişmeler varmış bu gün..
ya şu evden kaçanları sokmasa arayada bu gün tümden gülizarı işlese müge çok iyi olacak valla...

aha bi saf daha çıktı ekrana...
bütün gün bunu izleriz artık
3 günde evlenmiş dolandırmış gitmiş kadın aman yaaaa hofffff
akannehir​

bugunude bunla kapatır son 10 dakıka gulızardan bahssederler bıter program..
Allamm böyle saf adamlara mustahak dicegim geliyo ama ne diyim 14 yas var aranda yaaa kaydirigubbakcemile3

abisi bu işin içinde bence,kardeşinin parasını biliyordu,kızda ona göre istedi parayı

Münevver cinayeti ıstanbul Emniyeti'ni de karıştırdı. Cem nedeniyle bir çok polisin görev yeri değişti bazıları ise sürgün yedi.Münevver Karabulut cinayetinin zanlısı Cem Garipoğlu'nun amcası Hayyam Garipoğlu'nun olay gecesi yaptığı konuşmaları mercek altına alan savcılık, olay gecesi yapılan tüm konuşmaların dökümünü istedi.

Münevver Karabulut cinayeti ile ortaya atılan iddialarla ilgili olarak hareket geçen ıstanbul Savcılığı resmi yazıyla GSM şirketlerine Hayyam Garipoğlu'nun cinayet günü yaptığı telefon görüşmelerini takip altına aldı. Savcılık cinayet gecesi yapılan görüşmelerin kiminle yapıldığını belirleyecek. ıddialara göre savcılığı hareket geçiren Hayyam Garipoğlu ile 4 kez görüşme yaptığı belirlenen kişi. Savcılığın özellikle bu ismi ortaya çıkartmak için hareket ettiği belirtildi. Mahkeme kanalı ile gerekli kararı çıkaran savcılık GSM şirketlerinden cinayet gecesi yapılan tüm görüşmelerin dökümünü istedi.

EMNıYET ÇALKALANIYOR

Bu arada ıstanbul Emniyeti Münevver Karabulut cinayeti ile çalkalanıyor. Emniyette cinayet masasındaki 24 kişi değişti. Son olarak cinayetle ilgili 4 emniyet görevlisi sessiz sedasız cinayet masasındaki görevinden alındı. Münevver Karabulut cinayetinde ıstanbul Emniyet Müdürlüğü cinayet masınından 2 memur ve 2 amir görevinden alındı.

günaydın kızlar yeni kalktım..ilk defa geciktim..ama yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla gülizar konusu başlamamış..

günaydın kızlarrrhihoyyytuyuyakaldım ama pek bişey kaçırmadım galibafisfisfisyaaa bu dünkü kız takmış takıştırmış oturuyo saffbunlar yüzünden gülizar hanımın konusu son 5 dk da bahsedilir artıkyaa yazıkk şengül hanıma biran önce çıksın artık ortayaaa.smafoldumben

bence şu bi kaç gündür taştan ın ifadesi filan alınıyodur emniyet onu konuşturmaya çalışıyodur müge olayı birden örtbas etmezdi kazı çalışmalarındanda bi haber yok bişiler meydana çıktı ama büyük ihtimalle emniyet sus dediği için bekliyo olabilir

bugünde bir sonuca varmayacak bu gülizar olayı...bir sonuca varacak olsaydı müge üzerinde dururdu zaten...hatırlasanıza ilknur ve dilber olayını 1 ay işlemişti tüm program boyunca

şu kıza hala sinir oluyorum
allah evlatlarımızı korusun

offfffffffffffff kırgınmış
kendi neler yapmış hep karşıdan bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…